lauantai 15. huhtikuuta 2017

Hyvää ja munarikasta pääsiäistä t. Muuli

Näihin kuviin ja tunnelmiin. T. Muuli


4 kommenttia

 1. Ihana muuli! Voisitko joskus tehdä postauksen "maastakäsittely for dummies", jossa kävisit oikeasti vaihe vaiheelta läpi kaikkein helpoimmat ja alkupään jutut. Itseäni kovin kiinnostaisi maastakäsittely, mutta vinkit mitä löytää tuppaavat olemaan jo edistyneemmille. Olen taitava ratsastaja, mutta maastakäsittelyssä lapsen kengissä. Vaikka totesitkin, että maastakäsittelypostaukset ovat vähiten luettuja, itselleni ne ovat olleet niitä mieluisimpia, kiitos niistä! Kaipaisinkin edes jonkinlaista step-by-step ohjetta siihen ensimmäiseen maastakäsittelykertaan. Kiitos jo etukäteen! Enkä halua vastaukseksi, että et ole mikään ammattilainen, enhän minä ammattilaisen vinkkejä haluakkaan, vaan jonkun joka on oikeasti mennyt sen kivisen tien ja tietää konkreettisesti mistä puhuu, niinsanotun arkielämän ammattilaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennenkuin luin kommenttisi loppuun, olin jo miettinyt vastaavani että "Muuliblogi ei todellakaan tarjoile mitään ohjeita kenellekään".

   Sain kommentistasi kyllä inspiksen ja yritän toteuttaa tämän mahdollisimman pian. Itseasiassa otin jo tänään vähän videoita. Maastakäsittely ei kuitenkaan ole mikään että "tänään en ratsasta, menen tekemään maastakäsittelyä" vaan sitä on kaikki mitä hevosen kanssa tehdään kun ei ratsasteta tai ajeta. Ja se lähtee siis jo siitä kun hevonen haetaan tarhasta.

   Jotkut ovat sitä mieltä että maastakäsittely on ihan turhaa, mutta he eivät olekaan hiffanneet että tekevät sitä varmaan koko ajan kun ovat hevosen kanssa, mutta eivät edes tiedosta sitä. Se on vaikka sitä että hevonen ei saa taluttaessa mennä edelle ja sen pitää laskea päätä kun puetaan riimua. Eli hevoselta vaaditaan aina samoja asioita samalla tavalla eikä se tänään(kään) saa kiskoa itseään ruohotupsulle.

   Yritän kursia jotain kokoon muistaen mainita kymmenen kertaa postauksen aikana että näiden kokeileminen on täysin omalla vastuulla.

   Poista
 2. Voi kun tekisi mieli harjata muulin hampaat sähköhammasharjalla oikein puhtaiksi ja kiiltäviksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti oli jostain syystä mennyt roskapostiin :/ onneksi Juti tulee raspaaman hampaat pian, toivottvasti sillä on hammasharja mukana :D

   Poista