Mediakortti

Muuliprojektilla on oma uskollinen lukijakuntansa ja se tavoittaa kuukaudessa 3500-4000 eri lukijaa pääosin Uudeltamaalta. Facebookissa seuraajia on 1000 ja Instagramissa 3000 (5/2019). YouTubessa tilaajia on 350.

Blogina Muuliprojekti on elämänläheinen ja suorasanainen. Aiheena muuliblogi on ainutlaatuinen, koska se on ainakin toistaiseksi ainut suomenkielinen blogi, jossa päätähtenä on muuli. Sen takia se myös erottuu helposti hevosblogien joukosta. Blogi sisältää sekä tallipäiväkirjamaisia postauksia että artikkelityyppisiä asiajuttuja. Asiajuttuja löytyy myös hevospuolelta, muulinomistajana pystyn joitakin asioita katsomaan "laatikon ulkopuolelta".

 

Kävijästatistiikat blogin sivuilla (Google Analytics)


Maaliskuu 2019
Kävijät 3 542
Istunnot 9 373
Sivun katselut 18 689


Huhtikuu 2019
Kävijät 4 247
Istunnot 9 502
Sivun katselut 18 668


Toukokuu 2019 8
Kävijät 4 118
Istunnot 9 372
Sivun katselut 24 286


Vain noin 30% kaikista käyttäjistä käyttää pöytäkonetta blogin selailuun (google analytics). Blogin selailun tulee olla vaivatonta myös mobiililaitteilla ja Muuliprojekti toimiikin hyvin kaikilla laitteilla.

Facebookin statistiikat 25.6.2019 tilanteen mukaan. Maksettua mainontaa en ole käyttänyt kuin parin postauksen kohdalla. Julkaisut (sekä blogipostaukset että muut jaot) saavat runsaasti tykkäyksiä, kommentointeja ja uudelleenjakoja. Facebookissa tuntuu olevan blogin vahvin lukijakunta ja sekin kertoo osansa blogin lukijoiden keski-iästä. Facebook tavoittaa parhaiten täysi-ikäiset lukijat.


Instagramin seuraajatilanne 25.6.2019 tilanteen mukaan. Instagramiin kirjoitan pääsääntöisesti englanniksi, koska melkein puolet seuraajista on ulkomailta.

Kiinnostuitko markkinointikanavasta? Ota rohkeasti yhteyttä, rosamiii@gmail.com, niin hierotaan diili molempia tyydyttäväksi.

Tähän mennessä olen tehnyt yhteistyöpostauksia mm näistä aiheista

Bent Branderupin akateemisen ratsastustaiteen klinikalla saivat huutia sekä satulat että nykyaikainen kouluratsastus, osallistuin klinikalle kuunteluoppilaana ilmaiseksi ja kirjoitin havainnoistani laajan blogipostauksen.

Suomenhevosen tarina ylitti odotukset ja isosti! Sain ensi-iltaan kaksi lippua ja kirjoitin näytelmästä postauksen blogiini.

Boostia ruokintaan ruusunmarjasta? Postaus on tehty yhteistyössä ruokintatuotetta vastaan.

Eläintenkouluttaja Jenni Hakosalo toivoo hevospiireihin vähemmän paskamyrskyjä ja enemmän iloista tekemisen meininkiä . Haastettelin luennoijaa etukäteen ja sain ilmaisen paikan luennolta.

Apple Tree Ranch on ottanut Parellilta parhaat palat ja opettaa eettistä hevosmiestaitoa Siuntiossa. Sain osallistua kolmen kerran maastakäsittelykurssille puoleen hintaan, kun kirjoitin kaksi blogipostausta.