torstai 20. lokakuuta 2016

Tarjousharakan HIHS bongaukset

Kuten Instagramissa kerroin jo tänään, sain pressipassin Hihssiin. Pääsen siis vapaasti tapahtumaan ja meillä on katsomo hattuhyllyllä ja mukava pressitila, johon voin jättää takin ym. Oikein mukavaa! Hommahan lähti siitä että lauantaiaamuna olen mukana Lasten matineassa yhtä aasia taluttamassa. Kuvittelin että lippu kävisi koko lauantain, että ehdin silloin pyöriä paikalla.

Juu ei käynyt kuin sen matinean ajan. Tiesin myös Ellikin kolumnin perusteella että Hihssiin otettiin X määrä erinomaisia bloggaajia edustamaan itseään. Kolmesta kohdasta olin hoitanut kaksi ensimmäistä kohtaa, mutta akkreditointi oli mennyt umpeen pari päivää aikaisemmin. Pääsin kuitenkin mukaan!

Kuva, jonka Kaisa Määttänen (@rosamiii) julkaisi
Kävin tänään siis töiden jälkeen tsekkaamassa tarjonnan. Jos nyt siellä mietit kuumeisesti että lähdetkö Expon takia Hihssiin, niin älä lähde. Expopaikat senkun kallistuu, ei siellä todellakaan myydä mitään halpaa kassikaupalla ulos.

Jos en olisi persaukinen muulinomistaja, olisin tehnyt hankintoja. Pieniä ja edullisia, joita varten ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa.

Mulla on sellainen periaate että ostan Roecklit jos ne on alle 30 euroa, no ei tarvinnut ostaa mutta Reunoksella oli aika kivan tuntuiset feikkilightgripit 15 eurolla. Huomenna on varmaan pakko käydä noukkimassa ne. Samoin toisaalla oli Muulille valkoinen korvahuppu. Tietenkin siinä on liian pienet korvat, mutta on sitä ennenkin korvahuppuja Muulille muokattu. Huolestuneille lukijoille tiedoksi, että Muuli ei siis tarvitse korvahuppua mihinkään, mutta olen jo ostanut sille valkoiset pintelit niin eikö se nyt irtojuoksutuskuvissa olisi aika hieno mennessään huppu ja pintelit jaloissaan <3

Olin lukevinani Facebookista että Hihssissä oli joku KORUGATE, ettei koruja saisi myydä kuin eräiden hopeisten kehfitysnaulojen vääntelijä, mutta näin kyllä koruja muillakin pisteillä, eivätkä ne kaikki olleet näitä tiettyjä erään askellajin mukaan nimettyjä koruja.

Alelappuja sai etsimällä etsiä.

Ihmisiä siellä ei tänään ollut juuri ollenkaan. Kun saavuin paikalle, oli meneillään nuorten hevosten laatuarvostelu (esteillä). En siis saanut verkastakaan mitään meheviä ja huonolaatuisia rullauskuvia. Niitä törkeitä isoja aurinkolippoja kyllä näkyi, eli niiden on pakko olla kuuminta hottia!

Nämä huonot kuvat on otettu sieltä hattuhyllyltä. Kuvaajille on myös parempia kuvaamispaikkoja, mutta en kokenut itseäni niin valokuvaajaksi kuin mitä pressikortti väitti.


Tässä niitä tarjousharakan bongaamia alennuksia.









Tuon hotpinkin laukun muuten haen itselleni.

Eskan huput oli takana.


Vessajonot? Ei torstaina vaikka jokainen katsoja olisi samaan aikaan mennyt kuselle.



Ei kommentteja

Lähetä kommentti