keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Hevosblogiexpo tulee taas! Äänestä Muuli mukaan!

Playsson järjestää nyt toistamiseen blogiexpon. Vaikka vuosi sitten kirjoittelin jo muuliblogia, en ollut niin inessä skenessä että olisin mennyt paikalle. Tampere on muutenkin kaukana kaikesta. Ja eihän muuli tosiaan ole mikään hevonen, joten miksi olisin mennyt hevosblogitapahtumaan?

Mutta tänä vuonna ei olla kaukana, Blogiexpo on nimittäin Lahessa Jokimaalla sunnuntaina 20.11.. Ihan vieressä on Wahlstenin ja Horzen myymälät, mutta ne ovat sunnuntaisin kiinni. Suosittelen vierailemaan Kärkkäisellä, sielläkin on vähän hevoskamaa. Koska olen jossain mielenhäiriössä sotkeutunut Playssonin kuvioihin, olen itsekin paikalla. Mitään nakkitehtäviä en ole vielä saanut, joten urpoilen koko rahan edestä (tapahtuma on ilmainen).
Muuli muuli muuli!
Penina on saanut päivään mielestäni aika kivan ohjelman. Jopa niin kivan ettei sitä tietääkseni ole ht.netissä haukuttu ollenkaan! Siis vielä.

Minua kiinnostaa tietenkin erityisesti 12.15 alkava bloggaajien hevostaitokilpailu, taidan olla siihen kuitenkin liian nobody joten naureskelen yleisöstä. 12.45 esitellään kameroita ja kuvausta, jos siinä saa kuvausvinkkejä niin kyllä kiitos. Alan jo itsekin kyllästyä 1,8 aukolla otettuihin kuviin. 14.00 Kirsi Ståhlberg (salkkaristara) kertoo nettikäyttäytymisestä ja negatiivisesta huomiosta, tärkeä aihe kaikille ht.netin lempilapsille. Päivässä on myös kaksi paneelikeskustelua klo 14.45 ja 17.00 bloggaamisesta, niitä odotan eniten. Mukana on tietenkin suosituimpia bloggaajia hevospuolelta ja ainakin yksi musta lammas ei-hevospuolelta.

Päivän viimeinen ohjelma on 17.30 eli parhaiden blogien palkitseminen.

Ja NYT, sinä lukija. Nyt on sinun vuorosi. Äänestät Playssonin sivujen kautta blogeja, jotka pääsee "finaaliin". Eli tässä vaiheessa kerätään listoille blogeja, joista valitaan kuhunkin kategoriaan neljä blogia loppuäänestykseen.

Äänestä tällä sivulla.

Kategoriat ovat:
 • Paras nuori bloggaaja; alle 16 vuotias
 • Tähtitäti, paras sennublogi; yli 25 vuotias
 • Hyvän mielen blogi; inspiroiva ja pirteä
 • Paras rotublogi
 • Vuoden visuaalisin blogi; hienot kuvat, videot tai ulkoasu
Boldasin ne kategoriat, joihin muuliblogi enimmäkseen sopii vaikka tokihan blogi inspiroi myös, siis inspiroi hankkimaan oikean hevosen muulin sijasta. Ja onhan tämä nyt ihan uskomattoman upea myös ulkoasultaan!

Eikä mitään hätää, muuli on hevonen siinä missä se sun takapihan kuolaimetta, kengättä, kannuksetta läskipallo maastopuksukin! Eli ihan oikeassa blogiexpossa ollaan.

Ehdin jo kritisoida äänestystä siksi, että jokaiseen kategoriaan on "pakko" keksiä blogi. Mun kaverit kysyi että mitä ne laittaa kun ei ne lue muuta kuin muuliblogia! Ja harva sennu lukee alle 16v bloggaajien blogeja ja toisinpäin. Kuulin luotettavasta lähteestä että jotkut olivat laittaneet viivan niihin kohtiin, joihin eivät osanneet ehdottaa mitään.

Äänestä tällä sivulla. 

Äänestysaikaa on 23.10.2016 saakka eli vain tämä viikko!!!!
Kuva kopioitu laittomasti Playssonin sivuilta.

6 kommenttia

 1. Kysyn nyt sinulta kun en ole muissa seuraamissani blogeissa nähnyt tästä vielä juttua... Tarviiko tuohon äänestykseen tulevien blogien olla jotenkin yhteisytössä Playssonin kanssa?

  Ja todellakin äänestän Muuliprojektia, uusi suosikkini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään tarvitse liittyä Playssoniin!! Toivottavasti muutkin hevosbloggaajat (ne, jotka ei ole Playssonin listoilla) tajuaisi tämän ja laittaisivat mainostusta myös omaan blogiinsa, muuten voi tulla liian yksipuoliset blogit ehdolle :/

   Poista
  2. Loistavaa, saako ehdottaa enemmän kuin yhtä blogia yhteen?

   Poista
  3. Sillä lomakkeella voi lähettää useamman ehdotuksen, nimikenttähän ei ole pakollinen (se on vain arvontaa varten).

   Poista
 2. Saako bannerin kopioida blogiesittely-postaukseen tämän blogin kohdalle? :)
  Postaus julkaistaan joulukalenterissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin saa! Laita linkkiä kun teet postauksen jos en ole ole itse huomannut (ja kommentoinut) sitä :)

   Poista