sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Aasin katseessa on viisautta

Käytiin Tukkilassa, eli Muulin ex-tallilla, hakemassa olkia ja Outi oli suunnitellut erään aasitamman myymistä varsansa kanssa. Varsa ei siis vielä ole vieroitusiässä, joten ne myydään vain yhdessä. Tätä emää kutsutaan "äiti-aasiksi", talvella kutsuin sitä itse Kaljuseläksi ja sen oikea nimi on Renata.

Renatalla on alla tämän kesän tammavarsa, jolla ei vielä ole nimeä. Varsan isä on Hejdeholms Lill-Adolf.

Otin tuoreita myyntikuvia näistä kahdesta, tosin kuvat olivat enemmänkin poseerauskuvatyyppisiä sen sijaan että niistä olisi liikekuvat kaikissa askellajeissa ja rakennekuvat jokaisesta ilmansuunnasta.

Ilmoitukseen pääset tästä.

Miksi kukaan kuluttaisi aikaa aasikuvaukseen? No siksi että aasitkin jäisivät jollain tavalla muistiin ja niiden arvostus nousisi sitä kautta. Ne ovat ihan yhtä tärkeitä kuin hevosetkin. Sukupostissa on paljon aasikuvia, suosittelen tutustumaan!

Tässä postauksessa ei ole muuta virkaa kuin täyttää muuliblogia nyt, kun arki-iltoina ei välttämättä saa muulista kuvamateriaalia. Äiti-aasi ei ehkä ole uljain ja kaunein aasi, mutta sillä on lempeä katse. Ja kun sen henkilökohtaiseen tilaan lopulta pääsee, nauttii se kovasti rapsutuksista ja antaa hienosti raspata kaviot. Kavioita en tällä reissulla ottanut sillä Brasiliasta (!!) tilaamani kaviopihdit ovat vielä matkalla.
3 kommenttia

  1. Renata on varsansa kanssa jo varattuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin mä kuulin, mä poistan ilmoituksen sit ku ne on varmasti menneet kaupaksi :D

      Poista