maanantai 31. lokakuuta 2016

Muulimenot lokakuussa

Menot
Lokakuun tallivuokra 380e
Matolääke 15e
Brasilialaisia muulivarusteita 213e
Kaviopihdit 68e
Varusteita FB kirpparilta 70e
Psylliumia 3 kg Makanalta 46,75e
Juoksutusvyö 39e

Yhteensä: 831,75e

Tulot
0e

YHTEENSÄ -831,75e

*menee keittämään nuudeleita*


Käytän kuukausikirjanpitoa nyt poikkeuksellisesti myös asioiden muistilistana:
Madotus 3.10.2016 Noropraz 500 kg mukaan (lipsahti ekstraa)
Kiima alkoi 14.10.2016


Hal.ost.as.muk.työvalj. + länget.

4 kommenttia

 1. Itse en edes uskaltaisi pitää tälläistä, vaikka tekisi varmasti ihan hyvää.. Välillä aina aloittaa pitämään, mutta kun summa muuttuu tietyn pisteen yli "järjettömäksi" niin sitä vain unohtaa lisätä kaikkia kuluja :)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee itseasiassa todella hyvää! Tässä kuussa oli aika paljon sellaista, mitä en oikeastaan olisi tarvinnut mutta halusin silti ostaa. Tämän avulla ovat heräteostokset kyllä jääneet pois ja olen ostanut vain sellaista mitä oikeasti tarvitsee.

   Poista
 2. Enpäs tiennyt tällaisesta muulitoiminnasta Suomessa. Olen joskus nuoruudessani ratsastanut armeijan hevosilla - suomalaisilla ja puoliverisillä ja vasta näin myöhäisellä keski-iällä (?) kiinnostuin muuleista. Tämän mahdollisti juutuubi. Olen jo eläkkeellä, joten aikaa on käytännössä aika paljon. Muuta ei sitten olekaan, ainakaan rahaa. Kiinnostava otus joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuleja montaa Suomessa olekaan, eli ei mikään ihme, ettei siitä ole kuullut. Muuleja on nyt noin 24 ja niistä taitaa 4 olla tällaisia isoja, millä minäkin voin ratsastaa. Olin Saksassa muulivaelluksella viime syksynä, kannattaa kurkata: https://muuliprojekti.blogspot.com/2016/09/totuus-saksan-muulivaelluksesta_18.html. Tuo on Saksan ainoa talli, missä on muuliratsastusta, eli sielläkään ei ole muuleja kovin paljon. Ja suurin osa noista Julian muuleista on jonkinlaisia ongelmatapauksia, jotka hän on saanut ilmaiseksi ja joita on hitaasti kouluttanut asiakaskäyttöön. Kaikista ei siihen tosin koskaan ole.

   Poista