tiistai 1. marraskuuta 2016

Äänestä NYT parhaita hevosblogeja!

Kerroin aikaisemmin että Blogiexpo on tulossa nyt jo toistamiseen ja siellä palkitaan myös hevospuolen parhaat blogit. Blogeja sai ilmiantaa finaalia varten ja eniten ilmiannetut blogit valittiin finaaliin. Blogia sai äänestää useampaan eri kategoriaan ja arvelinkin että kun Muuliblogi sopi niistä useampaan, ei äänimäärä missään kategoriassa tule riittämään top 4 joukkoon. Mutta riitti se! Ja nyt Muuli on mukana tätiblogikategoriassa!

Eihän tämä blogi ole edes mikään hevosblogi että halpaan menitte!

Muuliprojektin kanssa samassa kategoriassa on kolme tosi kovaa bloggaajaa ja journalistia, Ellikki, Ruuhkavuosiratsastaja ja Kavioliitossa 30v.

Ellikki satsaa laadukkaisiin haastatteluihin ja reportaaseihin eikä niinkään "tänään laukkasin"-osastoon. Juuri tällaista harrastajalta harrastajalle tyylistä normaalitajuista tekstiä tykkään lukea.

Ruuhkavuosiratsastaja on tädeistä ehdottomasti kovin. Hänenkään bloginsa ei täyty tylsistä "tänään laukkasin"-postauksista, vaan postauksilla on aina joku teema tai ajatus.

Katja Ståhl taas blogissaan Kavioliitossa 30v on tätien täti. Uskaltaa sanoa just eikä melkein eikä kumartele kenellekään. Joku ottaa herneen nenään, so what! Suurin osa ei. Katja saattaa jonain piävänä myös laukata.

Ja sitten siellä on mukahauska muuliblogi, joka ei olisi ollenkaan hauska (todennäköisesti aika säälittävä) jos eläimenä olisi joku tusinasuokki.
Itseään paremmassa seurassa.
Itse en olisi muuliblogia sijoittanut ensisijaisesti tätikategoriaan, koska en blogissani voivottele reumaa, vaihdevuosia, raskausarpia, huutavia kersoja, burnouttia tai uuden volvon ostamisen vaikeutta. Kansa on kuitenkin puhunut, joten näillä mennään.

Äänestys on nyt avoinna Playssonin portaalissa ja lopullisiin tuloksiin vaikuttaa 50% äänestäjien äänet ja 50% raadin mielipide. Äänestämään pääset tästä. Äänesi rekisteröityy kun klikkaat blogin nimeä ja valintaa ei voi vaihtaa. Klikkaamisen jälkeen Sinulta kysytään seuraavan kategorian parasta. Myös nuolilla voi liikkua jos ei yksinkertaisesti tiedä, mitä äänestäisi johonkin kategoriaan. Valitse mielestäsi paras blogi myös tätikategoriaan.

Sähköpostin voi jättää arvontaa varten, mutta se Lähetä-painike liittyy vain sähköpostiin, ei äänestykseen. Äänestysaikaa on 13.11. saakka.

Uutuutena tänä vuonna on se, että noita annettuja äänimääriä pystyy katselemaan reaaliajassa! Erittäin mielenkiintoista!

Äänestä, äänestä, äänestä parasta!

1 kommentti

  1. Onnea osallisuuteen. Kävinkin jo äänestämässä tätä blogia:)

    http://enazupreme.blogspot.fi

    VastaaPoista