perjantai 18. marraskuuta 2016

Ratsastajan parhaat joululahjat saa AliExpressistä!

Jo vuosia sitten törmäsin netissä AliExpressiin. Se on kiinakauppiaiden ebay, jossa eri kauppiaat tekevät oman tilin ja myyvät tavaraa. Aliexpress on samaa lafkaa kuin Alibaba, jälkimmäinen on tarkoitettu tukkukauppiaalle. Eli kun tarvitset merikontillisen hevoslaukkuja, niin etsi kontaktit Alibaban kautta.

Me tavikset ostamme yksittäiset tuotteemme Aliexpressistä. Ensin tilasin Alista pikkusälää Aasiyhdistyksen myyntipöytään. Metsästin pitkään pieniä muoviaaseja, ja viimein niitä olikin Alissa  yhdellä kauppiaalla. Ne eivät kauaa myyntipöytällämme pölyttyneet, mutta harmikseni niitä ei enää saa samalla edullisella hinnalla miltään alikauppiaalta.

Olen Aliexpressin tilaushistorian mukaan tilannut sieltä melkein 100 tuotetta (härreguud). Se on tosi huolestuttavaa. Vain yhden kerran tuote jäi saamatta, tilasin kissoille renkaat, joilla oli tarkoitus opettaa ne käymään vessanpöntöllä. Tuotetta ei koskaan tullut. Aliexpressissä pitää ostajan kuitata kun on saanut tuotteen, vasta silloin myyjä saa rahat. Jos tuotetta ei tule, ja kuittaat ettet saanut tuotetta, palautuvat rahasi!

Muista tarkistaa myyjän/tuotteen saamat kommentit ja tähdet ennen tilaamista! Tilaa vai myyjiltä, joilla on täydet tähdet ja paljon positiivista palautetta. Ja muista itsekin jättää hyvä palaute jos tuote oli sellainen kuin pitikin.

En koskaan mainosta palvelua johon en itse usko ja Aliexpressiin uskon kuin peruskallioon. Siksi kokoan tähän postaukseen hyviä joululahjavinkkejä kiinakauppiailta. Jos innostuit jostain näistä, kannattaa tilaus laittaa nyt menemään, sillä toimitusaika voi olla mitä tahansa viikon ja puolentoista kuukauden välillä. Olen täyttänyt tämän postauksen härskisti affilinkeillä Aliin. Eli jos teet ostoksia, siirry sivulle tämän postauksen kautta. Kaisa ja Muuli kiittävät.

Myyjät muuten merkkaavat paketin päälle valmiiksi alemman hinnan, kuin mitä tuote oikeasti maksaa, joten pienet ostokset eivät jää edes tulliin! Itse olen joutunut tullaamaan vain yhdet läpinäkyvät kumisaappaat (kyllä, luit oikein), kaikki muu on tullut suoraan kotiin. Onko tämä oikein Suomen taloudelle? En oikeastaan välitä. Erillisiä toimituskuluja ei suurimmalla osalla kauppiaista ole ollenkaan!


BlingBling heppalaukku löytyy mun kaapistakin, tietenkin metallinhohtoisena, mutta laukkua on saatavissa myös muissa väreissä. Tämä on myynnissä useammallakin eri kauppiaalla, löydät tuotteen hakusanoilla "2016 Fashion Girl PU Leather Handbags Cute Cartoon Horse Shape Shoulder Bag Women Animal Messenger".
Hinta: 9-12 euroa kauppiasta riippuen.
Makeinta ikinä.
Vielä makeempi heppalaukku on tämä hevosen muotoon ommeltu laukku! Minulta löytyy tietenkin tämäkin ja mun versio on hyvin laadukas. Omastani taisin maksaa muutama vuosi sitten noi 30 euroa. Myöhemmin tilasin näitä pari myös kavereilleni, ja niiden hevosten suitset olivat yksinkertaista tekonahkaa kun mun hepalla on paremmat tikkaukset. No aina ei voi voittaa, hieno laukku tämä silti on! Hae hakusanoilla "donkey horse shape bag pack"
Hinta: 18-26 euroa
Myyntikuvassa ei valittamista.
Heijastinmateriaali tuntuu olevan todella kallista, ainakin kun katsoo ratsastusloimien minimaalisia heijastinpintoja. Aliexpressissä ei heijastinloimia valitettavasti ole, mutta kokonaan heijastavia takkeja löytyy alle 20 eurolla! Laita hakusanoiksi "reflective jacket 3M" ja selaile vaihtoehtoja.
Hinta 16-25 euroa.


Seinätarrat oli ainakin pari vuotta sitten kuuminta hottia sisustuslehdissä ja jollekin nuoremmalle heppatytölle on seinätarra varmasti tosi kiva joululahja. Näitäkin saa Alista, mutta itse en ole vielä tilannut kun meillä on hieman erimielisyyksiä sisustuksen kanssa mieheni kanssa. Tarroja löytyy esimerkiksi hakusanoilla "horse wall art sticker" ja hinnat ovat 5-10 euroa. Mitään koko seinän korkuisia nämä eivät valitettavasti ole, maksimikorkeus/leveys näyttää monessa olevan metrin luokkaa.

Mikään juhlapyhä ei ole juhlapyhä ellei joku ole vetänyt päähänsä hevosenpäänaamaria! Ja näitähän saa Alista erittäin kuluttajaystävälliseen hintaan. Käytä hakusanoja "horse head mask" ja löytyy monta eri myyjää.
Hinta: 7-15 euroa


Tallilla paskaistuu itse kukin ja olet ehkä himoinnut netissä paljon mainostettua Pilaten mustapäämaskia? Se on mustaa geelimäistä matskua, jota levitetään iholle, odotellaan jonkin aikaa ja revitään kuminaamari pois. Tähän kuminaamariin on jäänyt kiinni kaikki mustapäät. Aine on aika kallista Suomessa, mutta Aliexpressistä saa halvalla! Laita hakusanoiksi "pilaten black mask" ja valitse itsellesi sopivin.
Olen itse innoissani ostanut noita ja ne toimivat!
Hinta: esimerkiksi 50 kertapussia 15 euroa. Tätä saa näköjään myös tuubeissa.

Tallinomistajaakin voi muistella jouluna. Jos teidän tallilla lasketaan vesiä vesiletkulla, on letku aina rikki ja aina solmussa ja aina mutkalla. Eikä sitä talveksi jaksa keriä pois jolloin vesi sielä sisällä jäätyy ja letku on entinen. Olet ehkä nähnyt TV-shopissa mainoksia venyvistä puutarhaletkuista? No niitä saa paljon halvemmalla Alista! Hakusanoilla "water hose expandable" löytyy.
Hinnat: 7-40 euroa. Pisimmät näyttivät olevan 200 feet eli noin 60 metriä (200 feet).

Aliexpress - muuta et tarvitseEi kommentteja

Lähetä kommentti