lauantai 31. maaliskuuta 2018

Muulimenot maaliskuussa 2018

Menot

Maaliskuun tallivuokra 300e
Muulin koulutus 300e
Riimu 20e
Lapasuojus 5e
2 raspia 55e
Raspin tuppi 7e
Heinäverkko 15e
Hampaiden raspaus klinikalla 82 euroa
Traileri, bensat, Sannan kipuraha klinikalle 38 euroa
Flex Hoof Boots Muulille joka jalkaan hokkeineen 411 euroa
Yhteensä: 1 233e

Tulot
0e

YHTEENSÄ - 1 233e

ei helvetti.


Mirjami Miettinen mittasi tarkasti Muulin suun klinikalla.

9 kommenttia

 1. Raspaushan oli lähes ilmanen kuin myös kyydit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin sen halpuudesta itsekin tosi yllättynyt. Ehkä Sanna sai paljousalennusta ;)

   Poista
 2. Oon jo pitkään seurannut blogiasi. Touhussa ei ole mitään järkeä kun sulta ei minkäänlaista osaamista löydy. Kilpahevosiin käytetään samoja summia kuussa mitä käytät turhaan muuliisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan jatkossakin ❤❤

   Poista
  2. 6/5 kommentti kyllä. Nauroin ääneen.

   Poista
  3. Se kilpahevonen on jollekkin ihan turha :D ja Näissä elukoissa on ylläpito ja ell. laskut ihan samaa oli sitten kuinka hieno tai huono hevonen tai muuli. Olisi kyllä kivempi että saisin oman putikkani halvemmalla hoidettua koska se ei ole kilpahevonen :D

   Poista
 3. Aij että mikä kommentti hahah :D Kilpahevosien ylläpitokulut maneesitallilla valmennuksineen ja kisaamisineen... Ei reilu tonni riitä alkuunkaan. Mutta jos nyt vakavasti puhutaan, niin noi bootsit ja koulutuskuluthan on erittäin hyvin "sijoitettua" rahaa. Muutenhan teillä on tosi edullinen tallivuokra jne.

  Kiitos kivasta blogista! Harvoin kommentoin, mutta tää on mun ihan ykkös-lemppariblogi. Tarkistan ja luen aina ensimmäisenä Muuliprojektin :P On tullut tässä muuten myös mieleen, että aika paljon saat myös Aaseja ja Aasiyhdistystä esille tämän blogin kautta ikään kuin "puolivahingossa". En ole itse ikinä ajatellut olevani mitenkään mieltynyt aaseihin, mutta tykkään katsella kuvia ja erityisesti luonnekuvaukset on olleet silmiä avaavavia. Tai ei ehkä luonnekuvaukset, mutta kun kerrotaan mitä on tietyn käyttäytymisen takana jne.

  Mukavaa kevään jatkoa! Muuli on niin hienosti kehittynyt nyt uusimmissa kuvissa ja videoissa, hyvä peli siitä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta ja pitkästä kommentistasi! Aasiyhdistykseen ja aaseihin on kuitenkin kerrottava, että esimerkiksi Aasinhoitopäivään tai ständillemme messuille en ole blogin kautta saanut juuri ketään, joten ehkä minun ei kannattaisi Aasiyhdistyksestä huudella täällä blogissa mitään. Taidan tehdä vain hallaa.

   Yritän kovasti ymmärtää Muulinkin käyttäytymistä aasi-isän avulla, mutta se on välillä todella hankalaa.. Minusta kun Muuli on ihan erilainen kuin hevonen tai aasi, mutta ehkä se nyt pikkuhiljaa alkaa "rauhoittua" ja muuttua vähemmän reaktiiviseksi, ainakin hyvään suuntaan ollaan menossa.

   Vielä on ratsastusvideoita julkaisemattakin, jospa huomenna urakoin loput :)

   Poista