tiistai 6. maaliskuuta 2018

Blogiexpossa palkittiin parhaimmat hevosblogit - Muuliprojektista "Vuoden motivaattori"

Playsson.net järjesty nyt kolmatta kertaa blogiexpon hevosblogeille. Viimeksi oltiin Lahden Jokimaalla, jos se kiinnostaa, kirjoitin päivästä tuolloin oman postauksensa. Tällä(kin) kertaa Muuliprojekti oli mukana yleisöäänestyksessä ja tällä(kin) kertaa Muuliprojekti jäi kategoriansa viimeiseksi. Eikä ihme, sillä kaksi kilpakumppania oli samat, kuin viime kerrallakin eikä puolentoista vuoden aikana ole mitään ihmeitä tapahtunut.

Äänestys oli kaksivaiheinen, ensimmäisellä kierroksella yleisö sai ehdotella blogeja mukaan ennalta ilmoitettuihin kategorioihin ja toisessa vaiheessa näiden suosituimmat neljä blogia olivat jälleen äänestyksessä.


Kaikista postauksen ihmiskuvista kiitokset Emmi Jormanaiselle! Emmi toimi myös reippaana messuorjana kaksi päivää Aasiyhdistyksen teltalla. Kiitettävää sitoutumista pitkäkorviin!
Muuliprojekti oli yllättävän suosittu ennakkoäänestyksessä, sillä se oli kärkisijoilla melkein jokaisessa muussakin kategoriassa! Lopullisessa äänestyksessä blogi voi kuitenkin olla vain yhdessä sarjassa, jolloin muuliprojektille valikoitui "vuoden vitsiniekka". Kilpakumppanit olivat kovia, todella kovia. Oli Ruuhkavuosiratsastaja, Kavioliitto-Katja ja Tuhmaponi. Jos alussa parin tunnin ajan näytti siltä, että minulla olisi edes teoriassa mahdollisuus voittaa, karisi tämä kuvitelma siinä kohtaa, kun Tuhmaponi ilmoitti Instagramissa olevansa ehdolla.

Sen jälkeen ajattelin, että olisi kiva olla ei-viimeinen.

Lopulta olin ei-viimeinen, mutta kun kilpakumppanitkin olivat näinkin kovatasoisia somepersoonia, niin olisi ollut ihme, jos tulos olisi ollut joku muu.
Tuhmaponinperkele rökitti kiroilevan muulin 6-0.
Sanoisin silti, että "pärjäsin" kilpailussa erinomaisesti ja Muuliprojektilla on vankka ja uskollinen lukijakunta. Kategoriassa Positiivinen erottuja Muuliprojekti oli toisena, prosenten 5,04. Kategoriassa Vuoden Hype Muuliprojekti oli ensimmäisenä prosentein 5,04. Kategoriassa Vuoden hevosharrastusblogi Muuliprojekti oli ensimmäisenä prosentein 15,04 ja Vuoden vitsiniekassa Muuliprojekti oli ensimmäisenä prosentein 16,56.

Blogihan sai kivasti ääniä omassakin kategoriassaan, kiitos siitä kaikille teille lukijoille! Ehdottomasti parhaat palkittiin ja oli hienoa olla mukana näin kovassa seurassa.
Kaikki ennakkoäänten jakautumat näet Playssonin sivuilta, tästä.

Edes raatiäänet eivät siis pelastaneet Muuliblogia, se jäi tosiaan viimeiseksi äänimäärällä 698. Kolmoseksi tullut Ruuhkis sai 723, eli en nyt kovin kauas jäänyt, mutta onhan Muuliprojektin vitsiaste hyvin vaihteleva. Mari (Tuhmaponi) sanoikin kiitospuheessaan että onneks niin moni on ymmärtänyt hänen Instagraminsa vitsin ihan oikein. Voitto meni muuten mielestäni ihan oikeaan osoitteeseen, vaikka Tuhmaponin blogi onkin verrattavissa tähdenlentoon. Olen avautunut ennenkin siitä, kuinka pelkkä blogi ei toimi, vaan blogi on vain yksi osa somekentällä. On hieno askel, että kisassa palkittiin näin ansioitunut Instagrammaaja, koska tämä on tätä päivää!

Meidän bloggaajien ja muiden sometyyppien pitää mennä sinne, missä lukijatkin ovat ja kyllähän niistä aika moni on Instagramissa. Itse kun olen ikäloppu kääpä, panostan myös Facebookiin, josta ehdottomasti suurin osa lukijoista tuleekin.

No, ihan ei tarvinnut jäädä näppejään nuolemaan, sillä arvovaltainen raati palkitsi Muuliprojektin silti ansioituneista saavutuksista hevosblogiyhteisön keskuudessa. Päättelin palkinnon tulleen siitä, kun olen sekä blogissa että Hevosbloggaajien WA-ryhmässä melko väsymättömästi neuvonut nuorempia kanssabloggaajia ja arvostellut blogeja kilometritekstien muodossa. Yleensä huomaten, että enään on vielä vuodenkin kuluttua enään ja messu keskus on kirjoitettu erikseen. Työ ei näytä tekemällä loppuvan.

Alla on suora lainaus Playssonin sivuilta, josta näet myös kaikkien blogien äänet ja erikoispalkinnot.

Vuoden motivaattori – bloggaaja, joka on ollut muille tukena ja apuna
Voittaja: Muuliprojekti / Kaisa Määttänen
“Playsson.netin oma raati on päättänyt palkita Kaisa Määttäsen ja Muuliprojekti -blogin Vuoden motivaattori -palkinnolla, joka myönnetään muiden bloggaajien sekä lukijoiden kanssa hyvässä vuorovaikutuksessa olleelle bloggaajalle. Muuliprojekti -blogi pitäjä on tarjonnut postauksissaan esimerkillisesti vinkkejä ja tietoa niin bloggaamisesta, hevos(eläimen)omistamisesta kuin ajankohtaisistakin asioista.”
Meille palkittaville oli vinkattu asiasta etukäteen, mutta en arvanut, että tilaisuuteen olisi kannattanut miettiä pientä kiitospuhetta. Onneksi olin loppupäässä, jolloin pystyin hiomaan timanttisen puheeni valmiiksi ennen lavalle astumista. En edes muista enää mitä sanoin ja onneksi Instagramiin kuvattu live on jo kadonnut verkosta.
Jilla ehti livistää yhteiskuvista, mutta viisi muuta paikalla ollutta bloggaajaa laitettiin riviin. Ensimmäisenä Pauliina / Raketilla Kuuhun, Mari / Tuhmaponi, Kaktu / Kaktu&Futura. Neljäntenä reipas eskarilainen reppu selässä, eli muulinomistaja.
Jilla muuten lupasi voittonsa kunniaksi kahvittelua kotonaan kesällä. Siellä nähdään.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti