keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Muulin 14. viikko koulutuksessa (Muuli superhyvä maastossa)


Muulihan oli siis aivan super viikolla 14! Ja oikeasti tarkoitan sitä. Sannakin tarkoittaa!

Nastapaketti saapui heti keskiviikkona pääsiäisen jälkeen ja kunhan ne oli ruuvattu alle, sai muuli monot perjantaina jalkaansa. Sonkajärvellä olivat tilukset erittäin peilijäisiä ja Sanna kirjoittikin, että monot tulivat juuri kreivin aikaan. Toki niistä olisi ollut hyötyä jo hieman aiemminkin.


Muistelin Muulin ensireaktiota kuljetussuojiin (erittäin huvittava näin katsojan näkökulmasta) ja pyysin Sannaa olemaan kameran kanssa valmiina. Turhaan, monot eivät aiheuttaneet Muulissa sen kummallisempia tuntemuksia. Alla olevalla videolla ovat ensiaskeleet tarhassa bootsien kanssa.


Muuli sai totutella tossuihin hetken aikaa tarhassa ja sen jälkeen Sanna iski kamat selkään ja nousi pihalla kylmiltään selkään. Muuli oli eri mieltä pihasta lähtemisen kanssa. Perjantain osalta Muuli ei siis vielä ollut mikään super. Minulla olisi varmaan mennyt hermo Muulin peruutteluun, mutta Sanna laittoi sen tielle ja ratsasti sitten tiellä edestakaisin. Mervi toimi kuvaajana tällä historiallisella ratsastuskerralla.

Muuli kyttäili pihalla jotain olematonta ja oli varsinainen mato mutkitellessaan jokaiseen muuhun suuntaan paitsi tietä kohti. Sanna ei kuitenkaan anna periksi (tästä kuulette seuraavassa viikkokoosteessa lisää) ja Muuli todellakin meni tielle. Itselläni ei ole juuri yhtään toleranssia tuollaiseen perseilytouhuun (joo tiedän, eläimellä on aina syy tekemiseensä eikä se sanan varsinaisessa merkityksessä koskaan perseile ihmisille, mutta sana on oikein oiva kuvaamaan sen käyttäytymistä).

Kuvasarjassa hallittu alastulo. Muuli on jähmettynyt paikoilleen.Muuli oli tajunnut nopeasti, että pitoa löytyy ja käveli reippaalla matkaavoittavalla askeleella, vaikka piha oli, kuten videoltakin näkyy, aivan peilijäässä.

Tiellä Sanna meni hieman edestakaisin käynnissä, käänsi, pysäytteli ja peruutteli ja lopetti siihen.


Sunnuntaina treenit jatkuivat ja Sanna kiipesi taas melko kylmiltään pihassa selkään ja lähti maastoon. Kun kirjoitan kylmiltään, niin alun juoksutus/maastakäsittely jäi siis pois.

Muuli oli ollut jopa niin relax, että Sanna leikki taas puhelimensa terveydellä ja kuvasi ratsastusta selästä käsin. Sainkin tosi kivat ääniraidalliset videot, jotka laitan tähän teidän iloksenne myös, sensuroimattomina!

Olin juuri lomitushommissa, kun sain nämä maastoiluvideot ja ai että tuli hyvä fiilis kuinka hyvin Mulkero oli mennyt maastossa! Ja tämä oli siis nyt kolmas (?) maastokerta yksin, ihan ensimmäisestä on jo enemmän aikaa, toinen perjantaina tiellä ja sitten tämä kolmas videoituna. Sanna siinä toteaa, että kyllä tästä hyvä maastomopo tulee.4 kommenttia

 1. Ihan mahtavaa! Ja noi Muulin isot korvat videossa, ihanat! :D
  -ei muulia.pakastimeen- etenkään kun se noin kehittyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tällä viikolla se oli hyvin lähellä pakkasta ;)

   Poista
 2. Hyvä Muuli! Näitä koulutuspostauksia on tosi mielenkiintoista lukea, oikein odotan aina joka viikko, että ne tänne ilmaantuu :D

  -Anna

  VastaaPoista
 3. Voi vinde, huippuhyvä fiilis tuki tuosta viimeisestä videosta. Muuli on ihan pro!

  VastaaPoista