torstai 8. helmikuuta 2018

Muuliprojekti ehdolla vuoden vitsiniekaksi! Äänestys starttaa 12.2.2018

Sain mukavaa sähköpostia eilen jossa kerrottiin, että Muuliprojekti on mukana Blogiexpon ehdokkaissa kategoriassa vuoden vitsiniekka. No ehkä tässä ajan kuluessa kiroilevaa muulia on nähty vähemmän, mutta silti kovasti yritän viihdyttää lukijoita ja itseäni. Siinä yleensä onnistumatta.

Samassa kategoriassa ovat kanssani hyvin kovatasoiset bloggaajat ja someaktiivit, Katja (Kavioliitossa 30v), Anniina (Ruuhkavuosiratsastaja) ja Mari (Tuhmaponi).

Tällä(kin) kertaa kategoriaseura on sen verran kovatasoista, että Muuliprojekti jäänee tällä(kin) kertaa neljänneksi. Ja se on täysin okei, en itsekään äänestäisi sitä tästä porukasta. Esittelenkin teille siis kategorian top kolmosen.

Kolme blogia ovat aika erilaisia, Katja kirjoittaa edelleen hyvin pitkälti ihan vain blogia, toki julkaisee postaukset ja muutakin bloginsa Facebooksivulla. Anniina taas on viimeaikoina aktivoitunut kovastikin Facebookin puolella ja päivitykset saavat nopeasti satoja reaktioita, eikä suotta, ne ovat juuri sitä mitä ihmiset Facebookista kaipaavat, kevyttä, nopeaa ja piristävää. Marin Instagram-tili @tuhmaponi taas on tunnettu Instagramin puolelta jo kauan ennen blogin perustamista.

Vaikka kaikki eivät olekaan niin perinteisiä bloggaajia, että kirjoittaisivat joka päivä ummetlammet blogiinsa, ovat kaikki juuri oikeassa paikassa. Vaikka tapahtuma onkin nimeltään "blogiexpo", ovat hevossomepiirit niin pienet, että on täysin oikein ottaa tässä huomioon blogi ja bloggaaja kokonaisuutena. Jokainen somekanava tukee toista. 

Muuliprojektista sanon sen verran, että kirjoitan Instagramiin englanniksi ja pidän siellä tavallaan samaa omaa miniblogia Muulista. Omista seuraajistani puolet on ulkomalta ja varsinkin Yhdysvalloista, joten täkäläisiltä muulinomistajilta saa hyvää vertaistukea. Minun kohdallani Instagram ei siis välttämättä anna mitään "lisää" blogin rinnalle, eikä myöskään Facebook.

Kavioliitossa 30v


Katja bloggaa Apu-lehden alustalla erittäin aktiivisesti ja puskee matskua ulos melkein päivittäin. Tekstejä on ilo lukea, sillä tekeehän niitä sisällöntuotannon ammattilainen. Läheskään aina teksti ei ole tyyliä "tänään laukkasin", vaan hän ravistelee hevosmaailmaa ajatuksillaan ja löytää ht.netistä ja talliympäristöstä juuri ne hauskimmat tilanteet ja runoilee ne mielipidepostaukseksi.

Ruuhkavuosiratsastaja


Anniina taas on toinen pitkänlinjan bloggaaja, joka on tuotteistanut Ruuhkavuosiratsastajan jo ennen panohanskoja ja ollut vuosikaudet tunnetuimpien tätibloggaajien joukossa. Olen nauttinut blogissa oikein eirtyisen paljon Päden lähettämästä kenttäpostista. Lueppa esimerkiksi tämä! Mutta hauskimpaa tuotantoa Ruuhkis tekee nykyän Facebookissa taikoessaan erilaisia ajankohtaisia meemejä hevosarjesta.
Lähde: Ruuhkavuosiratsastaja

Tuhmaponi

Blogi

Instagram

Mari on instagrammannut jo pitkään ponistaan Vanilla Twist nimellä @tuhmaponi ja viime vuoden elokuussa hän perusti Instagramin rinnalle myös blogin. No, blogi ei ole oikein päivittynyt, mutta on siellä yhdeksän postausta. Instagramissa hänellä sen sijaan on 13 500 seuraajaa, aktiivinen postaustahti ja erinomaisia kuvia hevosarjesta! Mari ei itse kisaa ponillaan, mutta just nyt seuraajat jännittävät kovasti, kuka on ponin uusi kisakuski!

Tuhmaponi on myös edustanut Hihssiä, VAIKKA blogia ei tuolloin ollut, joten jos HIHS noteeraa "yhteistyöbloggaajien" joukkoon aktiivisen instagrammaajan, on Tuhmaponi juuri oikeassa paikassa ehdolla!

Äänestys

Äänestys on Playssonin sivuilla ja se aukeaa 12.2., eli maanantaina. Tässä on sivu, johon äänestyskin tulee, nyt siellä on esitelty eri kategorioissa ehdolla olevat blogit. Palkintojenjako tapahtuu Helsinki Horse Fair-messuilla lauantaina klo 16.50. Itse olen paikalla koko messujen ajan edustamassa Suomen Aasiyhdistysta. Tule siis ihmeessä tervehtimään tai kyselemään lisää Muulista ja muuleista yleisesti. Kerron aaseista lyhyesti myös infolavalla joka päivä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti