maanantai 19. helmikuuta 2018

Lippuarvonta Helsinki Horse Fairiin! Ehto: kysy kysymys Muulista.


 Hain ja sain bloggaajapassin Helsinki Horse Fairin ja sen kylkiäisenä sain Teille arvottavaksi 2 lippua! Arvon ne samalle henkilölle.

Osallistumisohje on helppo, jätä blogiin kommentti ja kysy kysymys, johon haluaisit vastauksen kysymys-vastaus-postauksessa. Rekisteröitymistä ei tarvita, vaan anonyymi kommentointikin on mahdollista.

Kommenttiin Sinun on kirjoitettava kuitenkin oikea sähköpostiosoitteesi, jotta tiedän, mihin postitan voittajan liput. En julkaise näitä arvontakommentteja ollenkaan, joten sähköpostisi ei ilmesty kaiken kansan tai spämmirobottien nähtäväksi! Lisäksi kommentissa pitäisi olla kysymys (tai saa niitä olla toki useampikin), joista kokoan sisältöä vastauspostaukseen. Kysymysten toivon liittyvän lähinnä Muuliin ja muuhun tämän blogin sisältöön.

Vastaajien kesken (kunhan vastauksessa on sähköpostiosoite ja kysymys) arvon liput. Tässä on nyt hyvät mahkut voittaa, koska viimeksi sain kysymyspostauksiin tosi vähän kysymyksiä!

Muistathan tulla kuuntelemaan 15 minuutin tiukan tietoiskun aasien luonnonmukaisista tarpeista infolavalle, jos olet messuilla heti päivän alussa! Perjantaina puhun 12.20 ja lauantaina ja sunnuntaina 10.30. Koko setti on tosiaan vain 15 minuuttia, voin luvata että voisit käyttää sen paljon huonomminkin!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti