maanantai 9. helmikuuta 2015

Mules and More Magazine


Englanniksi on olemassa julkaisuja muuleista ja aaseista. Tilasin itselleni Mules and More-lehden vuosikerran. Hintaa ulkomaantilaukselle tuli noin 95 euroa (100$), lehti ilmestyy kuukausittain ja siinä lupaillaan olevan paljon tietoa muuleista ja aaseista.

Ja saan tammikuun ja helmikuun lehdet lentopostina ehkä jo ensi viikolla! Tulen täällä blogissa käymään lehdet läpi, jotta tekin voitte miettiä, haluatteko tilata lehden itsellenne. Tai ehkä järjestän jonkinlaisen lehtien lainaussysteemin, jännä nähdä.

Artikkeleita en tietenkään voi laittaa esille enkä suomentaa kokonaisia artikkeleita, muta referoin mielenkiintoisimmat jutut.

Lehden kotisivuilla on ihan mukava linkkilista sekä kuusi blogia pitkäkorvista. Ja mikä parasta lehden kotisivuilla, heillä on vilkas blogi jonne postataan vierailevien kirjoittajien juttuja kuvineen.Vanhempia lehtiä voi tilata sivujen kautta, harmi vain että yhdysvaltojen ulkopuolelta on mahdollista tilata lehti kerrallaan. Hintaa postikuluineen tulee 8 dollaria per numero ja maksu suoritetaan PayPalia käyttäen. Lehti ei voi lisäillä ostoskoriin, vaan maksa lehti kerrallaan ja kirjoita lisätietoihin minkä tietyn numeron haluat tai muuten saat viimeisimmän.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti