torstai 5. helmikuuta 2015

ADMS: The Brayer

Tervetuloa 90-luvulle toivottavat American Donkey & Mule Societyn kotisivut lovelongears.com. Kun vierailin sivuilla ensimmäisen kerran syksyllä 2000, ne olivat täsmälleen samanlaiset. Paitsi että juuri tällä hetkellä ne ovat pienen muutoksen alla ja vanhalle kunnon etusivulle pääsee klikkaamalla kohtaa Main.


Yhdysvalloissa on useampia aasiyhdistyksiä mutta ADMS rekisteröi kaikkia pitkäkorvia. Lisäksi on oma yhdistys mm muuleille, miniaaseille ja mammuttiaaseille. Eroa on mm siinä, kuinka korkea aasi luetaan mammuttiaasiksi ja kuinka mini miniaasin on oltava.

Tämän yhdistyksen nettisivut eivät ehkä enää pärjää kilpailussa, mutta sivut olivat varmasti mullistavat 90-luvulla kun nettisivut olivat harvinaista herkkua. Tieto sivuilla on täysin samaa mitä niillä oli 15 vuotta sitten. Runsaudenpulasta sivut eivät kärsi vaan tietoa löytyy jokaisen linkin takaa runsaasti.

Miksi sitten kannattaa liittyä yhdistykseen? Yhdistys julkaisee kahden kuukauden välein 75+-sivuista lehteä aaseista ja muuleista. Liityin yhdistykseen 2015 oikeastaan pelkän lehden takia. Liittymisen yhteydessä oli mahdollista tilata vanhoja lehtiä seuraavilla taksoilla
Jäsen 2015 ja kaikki 2015 lehdet 50$
Jäsen 2015 ja 3 viimeisintä numeroa 2014 60$
Jäsen 2015 ja lisäksi vuoden 2014 kaikki lehdet 70$
Jäsen 2014, 2014 kaikki lehdet ja lisäksi kaikki vanhemmat lehdet mitä löytyy 80$

Jatkossa jäsenmaksu on 50$ vuodessa ja sillä saa 6 numeroa The Brayer lehteä. Muuta hyötyä liittymisestä ei ulkomaalaiselle olekaan joten lehden suhteen odotukset ovat korkealla.

Lisäksi liittyminen oli helppoa (toivottavasti) turvallisen liittymislomakkeen kautta johon piti syöttää luottokortin tiedot. Koska olen HC aasi- ja muuliharrastaja, ostin kaikki mahdolliset lehdet joten summaksi tuli 80 dollaria.


Tätä visuaalista pläjäystä odotellessa... Tulen blogissakin käymään aina tämän lehden läpi sen saapuessa, tosin alussa kun saan myös kaikki 2014 lehdet, voi asiaa tulla enemmänkin. Ehkäpä nämäkin lehdet joutaa lukemisen jälkeen lainalistalle/myyntiin eteenpäin. Avaan kirpputorin tarvittaessa myöhemmin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti