torstai 28. heinäkuuta 2016

Tutustu aaseihin nyt lauantaina klo 11-14.00!

Suomen Aasiyhdistys organisoi nyt kolmatta kertaa Aasitilojen avoimet ovet-tapahtuman! Idea päivässä on se, että kuka tahansa aasinomistaja voi osallistua ja kyseisenä päivänä vierailijat voivat tulla tutustumaan tilan aaseihin ihan niiden kotona.
Toimin Suomen Aasiyhdistyksessä puheenjohtajana tällä hetkellä ja aktiivinen tapahtumia järjestävä porukkamme on pieni ja väsynyt. Olimme järjestäneet Aasipäiviä ja aasileirejä, mutta me järjestäjät maksoimme näistä ihan saman osallistumismaksun kuin kaikki muutkin eikä leiristä päässyt itse kunnolla nauttimaan. Aasipäivästä satapäisine vierailijamäärineen puhumattakaan.

Eräs hallituksen jäsen heittikin sitten eräässä vuosikokouksessa idean siitä, että ihmiset voisivat tulla vierailemaan sinne aasinomistajien luokse. Aasien ei tarvitsisi liikkua mihinkään. Jalostimme idean Aasitilojen avoimiksi oviksi. Emme halunneet kutsua tätä "aasipäiväksi" koska se oli varattu jo meidän järjestämällemme isolle aasipäivälle kilpailuluokkineen. Aasipäivää ei ole järjestettynyt pariin vuoteen.

Aasitilojen avoimet ovat järjestetään nyt kolmatta kertaa ja ne ovat tämän viikon lauantaina eli 30.7. klo 11-14.00. Mukana on kymmenen tilaa.

Pari tärppiä voin näistä kertoa. Inkoosta löytyy muuliaasi Heikki. Talli listalla on "Tallitaika". Minäkin olen osallistunut Heikillä ratsastustunneille ja se on tosi taitava. Mutta erityisen hyvä se on maastoratsuna. Tallilla on myös ratsastusnäytös Heikillä.
Heikki. Kuva: Anu Kokkonen
Mikkelissä Suomenniemellä on edellisessä postauksessakin esiintynyt Velmu aasi, eli minulle erityisen tärkeä pitkäkorva. Sillä on kaverina tosi komea Zorro, joka on siis vielä ori. Jos et ole isoja aaseja aikaisemmin nähnyt, mene nyt ihmeessä katsomaan! Tämä talli löytyy listalta kohdasta "Jenni Teittinen".
Zorro
Velmu
Osoitteet ja yhteystiedot löydät Aasiyhdistyksen sivuilta.

1 kommentti