maanantai 25. heinäkuuta 2016

Ratsastusharjoitukset jatkuu

Muulin kanssa mentiin viime viikolla pari askelta eteenpäin, mutta tällä kertaa ei yhtään taaksepäin vaikka yritimmekin.

Olin siis taas mahallani selässä, puntattuna ja tallikaveri houkutteli Muulia parhaansa mukaan astumaan eteenpäin. Punttaus selkään ei tuottanut Muulissa mitään jännittymistä joten otimmekin asiaksemme saada se astelemaan eteenpäin.

Piti olla helppo nakki. Ja v*tut. Minuuttien ähkimisen tuloksena se meni lopulta neljä askelta putkeen. Mutta se ei jännittynyt tai stressannut, se ei vain saanut ihan vielä ideasta kiinni.

Ennen kuvaajan saapumista läimäytti tallinomistaja Muulia persuksille josta se otti pienet lähdöt. Sen takia suhtaudun hieman skeptisesti takapuolesta rapsuttamiseen.

Videolla on melko hyvät sepustukset. Ja aivan videon lopussa on ne maagiset askeleet, vaikka ennen niitäkin se ottaa yhden tai kaksi askelta eteenpäin kerrallaan.


Ja koska postaus tarvitsee aina myös yhden kuvan joka muodostaa postaukselle esikatselukuvan, on tässä kuva joka on blogissa jo aikaisemminkin näkynyt.

Kuva: Heidi Havia

2 kommenttia

  1. Mä tuun enskeralla perämieheks niin saadaan liikettä 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuollaan vielä kaikki ;) tänään lennähdin vain kahesti alas sieltä. Huomena jatketaan ja loppuviikon Mulppe onkin lomalla. Minusta.

      Poista