keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Muulin "studiokuvaukset"

Olen nähnyt hienoja studiokuvia  mm Rositan blogissa ja Valokuvaus Tuulian blogissa myös photoshop-opas. Edes se ei nyt auttanut.

Studiokuvat oli ehkä kuumempaa hottia vuosi-pari sitten ja koska mä seurailen aktiivisen jäljessä blogimaailman tuulia, on nämä kuvat nyt otettu Mulbestakin.

Siskoni Katri otti tämän tyylisiä kuvia toukokuussa.

Muuli siis asetettiin auringonpaisteeseen tallin oviaukkoon. Otimme kuvia sekä koko oviaukon leveydeltä että pikkuovesta. Muuli oli onneksi tosi kivasti, eikä yrittänyt kuin vähän survoa itseään ulos raosta.

Tältä se siis näytti noin niinku oikeassa elämässä.

Muuliii, laitappa ne korvat eteen tai sä itket ja laitat ne. t. Kaisa


Aseteltiin korvatkin kivasti kuvia ajatellen.
Ja tämän jälkeen Muulista tuli "ear shy".

Valo oli melko "voimakas. Sisko photoshoppasi yhden, jonka julkaisinkin jo aikoja sitten Instagramissa.
Kuva, jonka Kaisa Määttänen (@rosamiii) julkaisi

Toinen kaverini muokkasi vielä kaksi photarilla ja sanoi että auringon valossa näistä ei tule niin kovin hyviä, pitäisi olla oikeastaan pimeässä tallissa oman valonlähteen kanssa. No ehkä ensi kerralla.

Annoin ohjeeksi vähentää punaisuutta, en nimittäin halua että muuli näyttää yhtään punertavalta. Se on tummanruunikko, ei mikään punaruunikko!


Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Innokkaat ja ilmaiset valokuvauksen harrastajat ovat milloin vain tervetulleita lisävalojensa kanssa ottamaan revanssia! Tai voin mäkin vähän taskulampulla sohia sinnepäin.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti