keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Nyt meni muuli vaihtoon! (esittelyssä tuleva muulini India!)

Sain tänään viestiä Espanjasta että Nepalin koulutus ei ole edennyt odotusten mukaisesti ja voin joko jättää sen ilmaiseksi 2kk jatkolle koulutukseen TAI vaihtaa muulin Nepalin sisareen Indiaan.

Mähän sain marraskuussa kuvat ja tiedot kahdesta muulisisaresta. Ne oli samasta laumasta ja saman ikäiset. Koska mulla oli vain kuvat valinnan tukena, tykästyin Nepalin ulkonäköön enemmän. Molemmat muulit olivat siinä vaiheessa (haettu laitumelta jossa ne olivat kasvaneet laumasta) saman tasoisia, eli niille voi laittaa riimun ja ne kulkivat talutuksessa.

Nepal näytti kuvissa jotenkin valmiimmalta.

Mutta Nepal osoittautui liian herkkikseksi eikä koulutus ole voinut edetä. Se vaatisi paljon lisäaikaa ja rauhallista etenemistä. Sensijaan sen sisko India on päästänyt ihmiset ongelmitta selkäänsä.

Tämän päivän ajan mietin että kumpaan vaihtoehtoon tartun. Tietenkin 2kk ilmaista tallipaikkaa ja koulutusta oli houkutteleva tarjous MUTTA jos Nepal ei ole tähän asti edistynyt niin miten se edistyisi jatkoajalla? Tuollaiset herkkikset kaipaa just sitä omaa ihmistä joka rauhassa tekee niiden kanssa. Mä en myöskään varsinaisesti kaipaa ongelmia itselleni tämän enempää.

Siispä kakkosvaihtoehtoon eli Nepalin sisareen Indiaan, josta sain myös pienen pätkän videota. Se näyttikin jo paljon valmiimmalta kuin kuvissa, joten valinta oli selvä, autoon lastataankin India! Muulit ovat todella saman näköisiä, kuvista huomaa eron että India oli hieman harmaampi.

Joten, saanko esitellä, 3v muulitamma India (kuvat marraskuulta)


Huomasittekin varmaan että leiska muuttui kun kaverini Josefina halusi korjata mun tekemän järkyttävän bannerikuvan. Ja hyvään saumaan tulikin, nimittäin siihen saatiin heti uuden muulin kuvat.

Menin muuten tilaamaan karsinataulun Nepalille. Nepalin nimellä ja kuvalla. Oli hyvä tarjous. Prkl.

9 kommenttia

 1. Kaunis on Indiakin :) Hieno ulkoasu! Tuo selkä näyttää ihanan tasaiselta mennä ilman satulaakin. Harmi tuo karsinataulu! Niinhän sitä sanotaan ettei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näinhän se on, onneksi se ei maksanut kuin noin 12 euroa. Mutta tarjous tuli ja meni ja joudun maksamaan Indian kyltistä täyden hinnan :D

   Poista
 2. nyt on niiin mielenkiintoinen blogi, että pakko liittyä mukaan seuraamaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, mä huomasinkin jo äsken sun tilin ig:ssä, aivan ihanat ja tomerat ponit! Mä oon nyt talvella käyny muutaman kerran tutun shettistä kiusaamassa suksien kanssa (oikeesti poni tykkää :).

   Poista
  2. haha, joo, pitää kato kaikkialla somessa rueta seuraamaan kerralla! :D
   itseasiassa tosta sun ponihiihtovideosta mä tänne eksyinkin, saas nähä jos joskus innostuis Ponille väkertämään samanlaisia aisoja :)

   Poista
  3. Sit HETI kuvaa ja videota jos teet ponille sellaset! Suosittelen, toi on paljon hauskempaa ku pelkkä ajaminen ponilla ja uskoisin että se kehittää kans omia lihaksia, ainakin jotenkin :)

   Poista
  4. haha, täytyy laittaa! :D tää ponitäti on varmaan heti tantereessa jalat kohti taivasta.
   varmasti joo kehittää omia lihaksiakin! eikä varmaan tuu kylmä versus istuu kärryillä talvella :)

   Poista
 3. Minkähänlainen pommi tuo Nepal olisi ollut, jos Muulia mainostettiin kesymmäksi ja kokeneemmaksi? Hui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin olen tässä välillä miettinyt.. Se kuulemma meni kärrymuuliksi Barcelonaan. Siis turisteja kuskaamaan. Että jos näkyy, niin terkkuja vaan.

   Poista