sunnuntai 31. tammikuuta 2016

No milloin se tulee?

Olen saanut kuulla kysymyksen muulin saapumisesta monta kertaa. Ja nyt aikataululle on arvio. Sen kyyti lähtee Portugalista ensi viikon alussa ja nappaa Indian Andalusiasta kyytiin. Matka kestää 10-12 päivää eli se saattaa saapua kahden viikon päästä eli ehkä 14.2. Ja olis muuten parempi saapua ennen 27.2. sillä silloin olen sopinut ensimmäisen muuliekskursion :D Muuli on ko ekskursion aikana tiukasti kotitallillaan ja ihmiset tulevat pällistelemään sitä aidan takaa.

Vaikka odottavan aika on pitkä, muulin onneksi se on edelleen Espanjassa sillä Suomessahan (varsinkin täällä etelässä) on ollut yksi huonoimmista talvista miesmuistiin. Tai olihan meillä kaunista pakkassäätä pari viikkoa ennen näitä pääkallokelejä. Autokin vyöryy vaan vaikka polkee jarrua pohjaan. Ihme etten ole töpeksinyt sitä ojaan vielä kertaakaan.
2 kommenttia

 1. hui miten jännää! :D mullakin menee kaksi viikkoa jännätessä (tosin silti vähemmän mitä sulla!) kun meidän näyttelykausi alkaa ystävänpäivänä Minoksen kanssa!
  pidetään peukkuja pystyssä, että Muuli pääsee turvallisesti uuteen kotiinsa! ja että uusi omistaja pysyy nahoissaan sinne asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mä yritän :D meillä kävi tässä toinenkin iloinen perhetapahtuma kun haen viikon päästä kissanpennun kotiin. Siitä pitäis leipoa viimisen päälle näyttelykissa. Ja halikissa.
   Aika menee ihan siivillä ku on kissanpentu pitkästä aikaa talossa.
   Oikein paljon tsemppii näyttelyihin :)

   Poista