tiistai 19. lokakuuta 2021

Muuli upeissa ruskaväreissä, Jannica Grönmark kävi toistamiseen ikuistamassa pitkäkorvan!


Jannica otti Muulista upeita ja vähän erilaisiakin metsäkuvia elokuussa ja sovittiin jo silloin, että toteutetaan uudet kuvaukset hieman syksymmällä.

Kaikki kuvat otti siis Jannica Grönmark ja hänen Instatilinsä löytyy täältä: @jgfotooy ja kotisivut tässä.

Päästin Muulin kuvaamisen ajaksi tallin uudelle laidunlohkolle, jossa ei siis ollut samaan aikaan hevosia, ja toiveena oli saada siitä liikekuvia. Noh.

Juoksentelin kyllä kovasti sen perässä juoksutusraipan kanssa mutta Muuli liikkui vain laitumen reunoja ja sen verran, että pääsi syömään. Missään pelkotiloissa se ei ollut, vaan tuli myös mielellään luokse nappaamaan leipäpalan suuhunsa.

Tarkoitus oli kuitenkin saada se juoksemaan nimenomaan laitumen keskellä, jolloin se olisi kaukana aidoista ja puista, mutta kovinkaan montaa kertaa tämä ei onnistunut vaikka talutin Muulin keskelle laidunta ja yritin rohkaista sitä laukkaamaan ns "kotiin" eli laitumen porttia kohti.

Armas katseli hommaa omalta laitumeltaan. Kuvausvaiheessa hevoset ja Muuli olivat vielä päivälaitumilla.
Otimme myös muutaman edustuskuvan Muulin kanssa yhdessä. Muulin varustin hiljattain ostamallani Back on Trackin Werano-riimulla ja itseni varustin viininpunaisella hupparilla. Huppari onkin muuten nähty jo viime vuoden syyskuvissa, joissa esittelin ostamaani enkkuvilttiä.

Tuo viltti oli muuten lopulta aika turhake. Muulia ei ole klipattu (eikä klipatakaan) joten mitä  hittoa teen huovalla.. Noh, en ole sitä kuitenkaan myymässä, siihen on ihanaa kääriytyä ja onhan se kuvissa tosi makee.

Mutta nyt näihin upeisiin syyskuviin, mitä näitä sen enempää hilloamaan jemmassa kun ruskakin on etelässä jo hyvin pitkälti ohi. Yksi näistä kuvista näkyy muuten todennäköisesti Aasiyhdistyksen seuraavassa seinäkalenterissa.


Tässä pyörittelen juoksutusraippaa pääni yläpuolella


Mitä tykkäsitte kuvista? Omasta mielestäni nämä ovat todella upeita!

2 kommenttia