maanantai 11. maaliskuuta 2019

Equitanan HOP TOP La Ora -show kotisohvalta käsin!

EQUITANA/Hans Kuczka
Ai että, nyt harmittaa. Saksassa Essenissä on kahden vuoden välein Saksan suurimmat hevosmessut, Equitana. Olin paikalla kaksi vuotta sitten ihan ensimmäistä kertaa ja vaikutuin todella paljon! Silloin päätin heti että olen varmasti mukana seuraavana vuonna!

Equitana poltteli kyllä koko talven takaraivossa mutta olin huonosti kysellyt reissukavereita ja ne joita pyysin, olivat estyneitä. Tottakai voisin lähteä yksinkin messuille ja se olisi varmasti ollut todella piristävääkin, mutta sitten meni polvi!

Viimeksi tänään katselin lentolippuja loppuviikolle (139 euroa inhimillisellä vaihdolla) mutta järki voitti. En tämän polveni kanssa jaksaisi kävellä edes yhden messuhallin poikki! Onneksi sain ja saan lohdutusta, kun kävin lauantaina katsomassa Apassionataa ja sunnuntaina on Helsinki Horse Fair.

Equitanan parhaimmistoa on mielestäni iltaohjelmana järjestettävä HOP TOP SHOW. Se on Apassionatatyyppinen pitkä esitys, jonka muodostavat hevostaiturien parhaimmisto. Koska esiintyjät keikkailevat lähinnä Equitanan ulkopuolella, löytyy heistä helposti videoita netistä! Katsoin ketä Equitanaan on koottu tällä kertaa ja upotan heidän videoitaan alle. Equitanassa he eivät tietenkään välttämättä esitä juuri tätä performanssia, mutta saatte ideaa siitä, mitä esitys mahdollisesti pitää sisällään!

Esiintyjistä vain Lorenzo (kuva yllä) oli mukana viimeksi, kaikki muut ovat minulle ihan uusia! Ai että, olisipa hienoa olla paikan päällä! No tavoitteena on tietenkin Equitana 2021!

Moments in Black esiintyy friisiläisten kanssa ja samaa ryhmää oli mukana myös Apassionatassa! Tässä heidän tililtään esitys, jossa on varustauduttu hyvin liikenteen varalta!

Ranskalainen Guillaime Mauvais työskentelee vapaana kulkevien hevosten kanssa

Alma Vaquera laukkaa menemään Garrochan kanssa

Näitkö Facebookissa videon, missä dressagenylpyttäjä ratsastaa hevosellaan mm pressun alla? No hän on Will Rogers Australiasta ja on mukana tänä vuonna!

Lorenzo teki suuren vaikutuksen viimeksi Equitanassa ja hän on taas mukana! Kaveri seisoo hevostensa selässä ja hyppää esteitä, wow!

Anne Krüger-Degener tulee paikalle hevosten ja VUOHIEN kanssa!

Ponyshowteam NRW pukeutuu glitteriin ja ylittää katrillimaisesti esteitä

Team Norka esittelee vikellystä

Gianluca Coppetta & Andrea Giovannini tekevät yhteisnäytöksen mutta kummastakaan ei löytynyt YouTubesta mitään tuoreita ja hyvälaatuisia videoita, joten nämä jääkööt yllätykseksi!

Lisa Röckener ratsastaa päävehkeittä ihan kunnon dressagea ja muita hienoja temppuja.

Heisse Räder mit Team Weinmayr & Dobrovitz tuovat areenalle suurta valjakkojuhlan tuntua! Mukana on monta valjakkoa hienoine hevosineen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti