maanantai 13. maaliskuuta 2017

Tervetuloa HHF:ään Pihla ja Fanny!

Lupasin arpoa lipun Helsinki Horse Fairiin. Postauksessa kerroin että arvottavana on vain yksi säälittävä lippu, mutta Playsson oli saanut runsaasti lippuja, joten sain Peninalta vielä kolme lippua lisää arvottavaksi!

Laitoin liput nyt kahdelle voittajalle niin, että kumpikin saa kaksi lippua. Ottakaa kaveri siis mukaan!


Sain postaukseen 28 kommenttia, jotka lupasin olla julkaisematta. Eihän kukaan halua yhtään enempää roskapostia sähköpostiinsa? Tässä kuvakaappaus, joka todistaa odottavien kommenttien määrän:
Tulosten arpomiseksi etsiskelin Googlella jotain "random number"-sivua mutta kas, Googlella oli oma sellainen! Laitoin siihen siis numeroväliksi 1-28 ja arvoin kaksi numeroa.

Voittajanumerot olivat 20 ja 28 ja kun laitoin kommentit käänteiseen järjestykseen (28. oli siis ensimmäinen postaukseen kommentoinut), sain voittajat selville.

Pihla P ja Fanny J, te saatte sähköpostilla lippunne!

Liput ovat tänä vuonna sähköiset. Saatte sähköpostiinne kaksi pdf-tiedostoa, joissa kummassakin on eri lippu. Pihlalle laitan toisen lipun itse ja toisen lähettää Playsson. Fanny saa molemmat liput suoraan Playssonilta.


Syy siihen, miksi postaus tulee näin keskellä työpäivää on se, että minulta leikattiin aamulla viisaudenhammas pois. Ensimmäiset kaksi tuntia meni ihan hyvin sideharsotolloa purren, mutta infernaaliset kivut alkoivat hetki sitten ihan yllättäen. Lääkäri kirjoitti ystävällisesti sairaslomaa, ja todellakin olen sen tarpeessa. Tämä on jotain aivan järkyttävää! Itse toimenpide sujui nopeasti ja mukavasti.

Toivon ettei toinen poskeni näytä jalkapallolta enää HHF-messuilla, sillä tarkoitukseni on käväistä perjantaina tsekkaamassa messutarjoukset ja olla sunnuntaina messuilla koko päivä.

2 kommenttia

  1. Ihan mahtavaa että arpaonni suosi minua! Niin siistiä päästä sinne! Kiitos sulle ja Playssonille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Olin todella yllättynyt voitosta 😂

    VastaaPoista