keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kissojen leijonakuvaukset

Mä olen aina hauskuuttanut itseäni ja kissojani pukemalla niitä ja ottamalla niistä kuvia. Koirien vaatteet eivät kuitenkaan yleensä sovi kissoille ja näyttävät lähinnä säälittäviltä. Mutta arvatkaas mikä sopii?! No leijonaperuukki!

Muuliblogi tarjoilee tällä kertaa kissakuvia kissaihmisille.

Kuvissa ovat abessinialaiset 11v Udun Silver Apricot Njinyi eli Jehu ja 1v Taiga-Kissat Silver Miio eli Stinde. Leijonaperuukit olen ostanut tietenkin Aliexpressistä, johon blogistani löytyy bannerit. Niiden kautta siirtyessäsi tulet samalla tukeneeksi Muuliblogiani. Postausta ei kuitenkaan ole tämän enempää "toteutettu yhteistyössä Aliexpressin kanssa", esittelisin nämä leijonakissat muutenkin. Mutta jos et pidä tämänkaltaisestakaan mainostamisesta, niin ole hyvä ja lopeta postauksen lukeminen tähän.

Aliexpressissä on useita myyjiä, jotka tulevat ja menevät. En siis voi linkittää tähän mitään suoraan. Laita hakuun "Cat wig" niin tuotteita alkaa löytyä. Ja onhan näitä tietenkin myös koirille! Hintaa on myyjästä riippuen 4 eurosta 14 euroon. Omani maksoivat muistaakseni noin 12 euroa kappaleelta. Ja tietenkin ilmaiset toimituskulut.

Peruukki tulee tarralla kiinni leuan alle.

Haukkukaa vain eläinrääkkääjäksi, olen kaiken sen yläpuolella koska a) ruokin kissojani raakaruualla b) kissani ovat sisäkissoja c) ne pääsevät aidatulle pihalle.

Ensimmäisissä kuvissa on Stinde. Se on väriltään harvinaisempi mustahopea abessinialainen. Stinde tuli meille yhden pentueen sopimuksella, se on siis kollikissa. Se sai pentuja tyttökissan kanssa ja yksi pennuista muuttaa Ranskaan!


Jehu osallistuu
Leijona taistelee itseään irti peruukista.

Vapautunut leijona.Jehu taas on punahopea abessinialainen. Jehu on todella rufistinen, eli kun hopea-abyn mahan ja tassujen pitäisi olla valkoiset, Jehulla on siellä paljon ruskeaa. Myös Stindessä näkyy ruskeaa, mutta ei niin paljon. Jehusta tein oman postauksen jo syksyllä, sen voit katsoa täältä.

Kuva: Katri Määttänen

Kuva: Katri Määttänen

Tommi Läntinen


Meillä oli aikaisemmin kolmaskin kissa, joka oli valitettavasti parantumattomasti sairas. Silti sen lopettamispäätös oli todella vaikea. Kissa nukutettiin lopullisesti vajaa vuosi sitten. Nuubi oli itämainen lyhytkarva, joka saavutti näyttelyissä IP tittelin ja voitti paljon kissanruokaa. Allaoleva kuva on otettu pari vuotta sitten. Kuvasta näkyy kuinka sen toinen silmä ei aukea yhtä suureksi kuin toinen. Syynä on silmän alapuolella oleva sinuiitti, eli poskiontelontulehdus. Siihen muodostui iso patti jota tyhjennettiin muutaman kerran ja avanteesta valui räkää vielä pari viikkoa ennenkuin se meni kiinni.

Ei ole kissan elämää jos parin viikon välein käydään eläinlääkärissä tyhjentämässä patti. Ja olihan se jo 10-vuotias, joka on ihan hyvä eläkeikä itämaisille kissoille.

Stinde peri tämän Nuubin peruukin.

13 kommenttia

 1. Komeita kissoja! Ja aivan älyttömän hienoja leijonakuvia, hienot peruukit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kesällä toteutamme nämä vielä jollain hiekkakuopalla niin san autenttista savannikuvaa.

   Poista
 2. Hyvät on. Onkos toi Aliexpress se kiinalainen, jolla me kaikki ollaan kymmenen vuoden päästä töissä? /Nette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kiinakauppa. Siellä eri myyjät myy omia tuotteitaan mutta aika moni myyjä myy näitäkin. Ja todennäköisesti, siellä kaupataan feikkilaukkuja ja vaatteita :/

   Poista
 3. Voii juma, mun Macho-kissa tarvitsee juuri tuollaisen 😍😂

  VastaaPoista
 4. Pitäisiköhän tilata kissaperuukki ja hauskuttaa itseäni pukemalla se nakukissalle :DD

  Hauskoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nakukissalle tää sopis muuten erittäin hyvin! Ja kuvi sit kans kun oot toteuttanu uhkauksesi!

   Poista
 5. "Huutonaurua" ei oo todellist ku sulosii, etenki tuo Stinde ja tosa yhessä kuvassa hän vaanii ku mikä iso jellona, mur!

  VastaaPoista
 6. Pitäs varmaan tilata ja kattoo miten mun kissat tämmösiin suhtautuis. :D Löytyyköhän näitä lehmän värisinä?

  VastaaPoista
 7. Mun on pakko hommata tällainen Tahvolle. :D
  Toissakesänä uhkasin klipata sen leijonaksi kun oli se +30 asteen heinäkuu, kissarukka oli ihan tuskissaan kuumuudesta...

  VastaaPoista
 8. Apua, nää on niin hauskoja!! :D

  VastaaPoista