torstai 9. helmikuuta 2017

Muuli (taas vaihteeksi) kameran edessä

Päivät pitenevät nyt vauhdilla ja jopa arkena työpäivän jälkeen (siis jos lähtee heti kolmelta töistä) on mahdollista ottaa melko kelpoisia kuvia Muulista. Meidän talli sijaitsee tosin niin, että aurinko laskee puiden taakse ja vaikka tulomatkalla oli todella aurinkoista, ei tallilla enää ole. Mutta kuukauden päästä on jo!

Otin Muulista siis hätäisesti kuvia kun se oli taas laitumen puolella. Nyt laitumella ei ole enää jäisiä kohtia kun lunta on tullut sen verran, vaikka vähänlaisesti sitä on edelleen.

Käsittelin kuvia normaalia enemmän, jotta Muuli olisi muutakin kuin musta möykky puhkipalaneella hangella. Sillä oli ennen kuvien ottoa ja kuvien jälkeen toppaloimi, joten sen karva ja harja on hieman lysyssä.

Löytyykö kuvista lempparia?
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13


14

15
16

17

18
Tajusin muuten mikä tässä muulibloggaamisessa tökkii, oksennan postauksiin kaiken, mitä olen ko.päivänä tehnyt Muulin kanssa, vaikka järkevää olisi kirjoittaa postaukseen vain yhdestä aiheesta. Ennen tätä suurta neronleimausta olisin laittanut nämä kuvat edellisen eli kärrypostauksen kanssa samaan.

Kyseisenä päivänä (eilen) treenasin myös Jollyballin nostamista ja väistöä ns vaikeampaan suuntaan. molemmista on tulossa omat postauksensa koulutusvinkkeineen. Aikamoinen sillisalaatti se olisikin ollut jos olisin tämän kaiken oksentanut samaan.
---
Katri Vesala antoi blogissaan Kylmäverinen unelma 50 postausideaa bloggaajille ja tämä postaus syntyi Katrin listan vinkeistä. Tavoitteenani on tehdä postaus jokaisesta postausvinkistä vuoden 2017 aikana.

3 kommenttia