tiistai 3. toukokuuta 2016

Sielu on nyt myyty. Saat... Playsson.netille!

Nyt ollaan kuulkaas jännän äärellä!

Blogiin tupsahti uusi hieno ulkoasu Jessin toimesta!
JA
Sielu on myyty saatanalle, eli Playsson.netille!

Blogiportaaliin liittyminen onkin tällaiselle tuulipukuiselle ex-heinolalaiselle maalaisjuntille loistava areena jakaa muulitietoa kaikille ketä se kiinnostaa, ja ketä ei kiinnosta. Ja kyllähän se tällaisen paatuneen ht.netin puskaprovoilijan mieltä lämmittää päästä todella ineen tähän blogiskeneen.
Ei kinosta. t. Muuli. (Kuva: Reetta Ollila)
Joten kun Peninalta tuli tarjousta, niin Chiansiementen kuvat silmissä suostuin saman tien. Varmistin toki ensin että ovathan kirosanat edelleen ok. Ovat ok.

Näin kuvaillaan Playssonin tiimiblogeja:

"Tiimiblogeihin valikoidaan täysi-ikäisten kirjoittajien blogeja, joissa on asiapitoista tekstiä ja persoonallinen ote. Lukijoiden tai kävijöiden määrällä ei ole väliä, houkutteleva sisältö ratkaisee! Meidän kauttamme pääsee mukaan tehokkaaseen yhteistyötiimiin luomaan linkkejä muihin hevosihmisiin! Arvostamme vahvaa näkemystä, valmiutta mielipiteisiin ja oikeaa asennetta hevosharrastusta kohtaan."

Muuli sopii tähän kuin nenä päähän. Ei kaikki jaksa enää niitä ainaisia "oltiin kisoissa, sijoituttiin toisiksi koska tyhmä tuomari blaa blaa". Nyt tarvitaan uutta potkua ja realistisempaa kuvausta blogimaailmaan!
Juu elikkäs mihin aikaan se mun seuraava tiimivalmennus olikaan? (Kuva: Reetta Ollila)
Olen huomannut että moni blogi lässähtää ja postaustahti hiipuu heti kun ne liittyvät jollekin blogilistalle. Muuliblogikin on vielä aika "uusi" vaikka perustin sen yli vuosi sitten. Nytkin on välillä tullut valkoisen ruudun kammoa, mutta onneksi Muuli on niin spesiaali että luulisin siitä löytyvän hupia vielä pitkäksi aikaa.

Eli ei huolta, taso ei voi tästä nykyisestä enää edes huonontua!

8 kommenttia

 1. Hei, vähäks siistiä! :D Kiva kun lähdette Muulin kanssa mukaan. Varmasti törmäillään sit tapahtumien ja muiden yhteistyökuvioiden merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tapahtumajuttu ym valkeni mulle toden teolla vasta tänään.. eka olin että en hitossa päivystä missään messuilla ku oon kuitenki ihan nevahöörd mutta sit aloin suunnitella omaa muulitapahtumaa omalle tallille vielä toukokuuksi! Ja ekat tuotetestauksetkin on jo tulossa postissa :D

   Poista
 2. Hyvä että myit sielusi, Playssonin kautta löysin tieni tänne! Ihan loistava blogi ja tosi mielenkiintoista luettavaa kun omat tietoni muuleista (ja aaseista) on pyöreät 0. Tosi kiva lukijana saada seurata teidän edistymistä ihan alusta asti :) Myös nuo Englanninpostaukset on tosi mielenkiintoisia! Olen nyt kahlannut läpi kaikki postaukset muulin saapumisesta asti, koukutuin :D

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja tervetuloa :) aaseista kannattaa kurkata myös suomen aasiyhdistyksen sivut, siellä on paljon aasimatskua jos kiinnostaa. Toki mä tännekin tulen aasijutuista kirjoittamaan kun muuli on aina jonkinlainen sekametelisoppa. Tällä hetkellä muulin aivoissa tuntuu olevan vielä hevosta enemmän mutta kyllä se joskus tasoittuu.

   Poista
 3. Pakko kehaista, että tää ulkoasu on ihan älyttömän kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) mä annoin Jessille vaan kuvan ja väritoiveet ja se loihti tällaisen :)

   Poista
 4. Vaikka onkin vanhempi postaus, niin pakko tulla valittamaan. ;)
  Samalla kun myit sielusi saatanalle, eiku whatever, tuli blogiin lukemiseen "ongelma". Itse nimittäin seuraan blogeja Feedlyn kautta ja kun siirryt Playssonille, on postaukset pakko siirtyä lukemaan nettisivuille saakka. Aikaisemmin tekstit ja kuvat siis näkyivät suoraan palvelussa. Tämä ainakin itselläni aiheuttaa suurta kärsimystä ja otsasuonten pullistelua, sillä esim puhelimella lukiessa, samalla kun ajaa autoa, syö eväitä, kampaa tukkaa yms selaimen ja sovelluksen välillä hyppiminen on raivostuttavaa ja usein jää hyvät tekstit lukematta.
  Tosin tämähän on vain oma henk.koht ongelmani ja tiedän, ettet pysty siihen itse vaikuttamaan, koska Playsson. Kunhan tulin rutisemaan. :D Silleen ei-niin-ryppyotsaisesti. ;)
  Muuten kommenttiosion voisi täyttää ihan vaan ihkuilulla. Ihana, hauska ja suloinen Muuli ja tykkään valtavankovasti tyylistäsi kirjoittaa.
  Ja vielä ihan oikeasti, mitä hittoa, MUULI? Voisin niin kuvitella itselleni samanlaisen aivopierun... :D Ihan superia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah paras kommentti pitkään aikaan :D

   Toi syötteen näkyminen oli mun omaa aikaansaannosta ku rajoitin syötteen merkkimäärää että saisin lisää lukijoita kävijätilastoihin. Huomiohuora mikä huomiohuora ;) mutta sun kommentin takia (keep them coming) mä vaihdan asetukseen taas että koko postaus näkyy syötteissä.

   Palaa asiaan jos ei ala skulaamaan :)

   Ps. En huomannu eroa kävijämäärissäkään :/

   Poista