sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

Somegaala ja messuterveisiä jo näin etukäteen! Ehdota suosikkejasi 23.3. mennessä!

Hevosalan somegaala järjestetään taas! Viime vuonna gaala oli kokonaan virtuaalinen mutta tänä vuonna päästään gaalailemaan Hevoset -messuille!

Kategoriat on nyt Somegaalaan valittu ja ne näet näppärästi tältä samalta sivulta, josta voit myös äänestää ihan ketä tahansa noihin kategoriohin! Lopulliseen äänestykseen valitaan tuolta ääniharavat mukaan, eli nyt voi oikeasti miettiä ja perustella omat suosikkinsa noihin minun mielestäni oikein kivoihin kategorioihin!

Minun somekanavani eivät ole oikein koskaan noissa pippaloissa menestyneet, tai siis aina on ollut selkeästi ammattimaisempaa ja pitkäjänteisempää työtä ja herran vuonna 2022 blogeja ei itseasassa ole enää edes montaa olemassa. Minullakin käy kuumimpana Insta ja Tiktok, kun niihin on vain jotenkin matalampi kynnys tehdä sisältöä. Blogi on minulle pyhä paikka jossa haluan julkaista vain ne hienoimmat kuvat ja eeppisimmät tallipäivitykset.

Mutta ht.netin anonyymien mukaan tämä blogi on edelleen ihmisten tiedossa ja muistissa, wow! No eipä tällaisia perinteisiä blogeja niin montaa olekaan, eli dementikkokin muistaa ne kaikki ulkoa.

En ole koskaan kehottanut äänestämään minun blogiani tai muita somekanavia tuossa kilpailussa, pyydän vain äänestämään parhaita. Mutta jos et sattumoisin keksi mitään ehdokastai vuoden Tiktokkaajaksi niin @rosami85 on yksi aika kiva sisällöntuottaja sillä alustalla. Ja varmaan tämä blogi menee tuohon "vuoden julkaisu"-kategoriaan, jossa haetaan juuri tekstimuotoista blogia tai erinomaista artikkelia tai muuta julkaisua.

Mitä Tampereen messuihin tulee, niin mut valittiin sinne vaikuttajaksi ja olen paikalla molemmat päivät. No, olisin ollut joka tapauksessa, koska sovittiin kavereiden kanssa oma miitti la-su väliseksi yöksi Ikaalisten kylpylään! Se on remontoitu uuteen loistoon joten kiva päästä katsomaan millainen se on! Olen messuilla paikalla siis lauantaiaamusta aina somegaalan loppuun ja sunnuntaina tulen paikalle puoliltapäivin.

Vähän harmittaa kyllä kun sunnuntain lastausdemo jää katsomatta, mutta elämä on.

Vaikuttajan roolissa hieroin pari suunnitelmaa jo messujen kanssa valmiiksi, kaksi niistä toteutinkin jo eli muisteluvideon vuoden 2019 messuista, joilla olin Muulin kanssa näytteilleasettajana ja muuli-aasi-messutietokilpailun Instastooreihin. Julkaisin sen tänään pari tuntia sitten ja se on ollut tosi suosittu ja 30 väittää näin kahden tunnin kohdalla tienneensä kaikki vastaukset oikein. No tarkastan ne joka tapauksessa, koska vain truu muulitietäjät voivat osallistua lippuarvontaan. Arvon kolme lippusettiä siis kaikkien kaikkiin oikein vastanneiden kesken.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti