maanantai 31. tammikuuta 2022

Muulimenot tammikuussa 2022

Menot

Tammikuun tallivuokra 400e
Ratsutus 25e
Suitsien osia 1,6e
PS of Sweden Scarlet -satulahuopa posteineen (käytetty) 55e
KL satulahuopa pinkki (käytetty) 24e
Tummansininen huopa (käytetty) 17,6e
Maneesivuokra 15e
Prestige Magnesium raastinrautajalkkarit (käytetyt) varaosineen 50e
Hyvinkään klinikka 429,34
Traikku, kyyti ja groomin kipuraha 70e
BOT kinnersuoja (käytetty) posteineen 15e

YHTEENSÄ: 1102,54e

Tulot

Instakirppiksellä myytyjä hevosvarusteita 334,20e

YHTEENSÄ: -768,34e

Lisäksi Muuli liikkui  liikuttajan kanssa maneesilla tunnilla, mutta niitä menoja en laske muulimenoihin koska ne menot eivät ole pois minun tililtäni.

Tais mennä se tän vuoden tiukka varustehankintabudjetti saman tien rikki. Mä vielä tein itelleni päätöksen että saan ostaa uusia JOS saan jotain vanhaa myytyä ja saan siitä rahaa. Vituiksmän oikeestaan samantien. Ja mun oli tarkoitus vielä sniiduilla ihan täysillä klinikan takia. No puskurirahasto on olemassa juuri klinikkakäyntejä varten (Muulillahan ei ole minkäänlaista eläinlääkärikuluvakuutusta) mutta olishan tätä varten kannattanut sniiduilla muutenkin.

Niin ja itselleni löysin viimeinkin sopivat käytetyt ratsastussappaat! EcoRidersissa oli myynnissä täydelliset koon 36 Mountain Horsen ratsastussaappaat! Saappaat olivat erinomaisessa kunnossa ja maksoivat vain 48 euroa! Näitä en laske muulimenoihin, koska saappaat ovat omat ratsastusvarusteeni.

Tässä kuvassa on Kingslandin yleishuopa, joka just ja just menee satulan kanssa. Kuvassa ovat myös uudet (siis käytettynä ostetut) Prestigen jalkkarit. Ne ovat osoittautuneet tosi hyviksi ja pitäviksi!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti