torstai 30. huhtikuuta 2020

Muulimenot huhtikuussa 2020

Menot

Huhtikuun tallivuokra 400e
Ratsastustunnit 55e
Korvahuppu (pinkki, käytetty) 6e
Rehuja, mm Chia de Gracian yrttisekoitukset Protect that Tummy ja My happy mare 130e
Otsapanta full 20e
Nahkariimu, käytetty 30e

YHTEENSÄ 641e

Tulot

0e

YHTEENSÄ -641e

Lisäksi ostin Roosa Tanhuanpäältä valokuvia Muulista, mutta lasken ne blogimenoiksi, kun eivät varsinaisesti Muulia hyödytä. En ole aikaisempiakaan kuvaostoja listannut muulimenoiksi.

Muuli on ollut hieman reaktiviinen kentällä, tai siis se on kytännyt överipaljon "pelkosivua" ja ajatus mahavaivoista tai muista kivuista heitettiinkin ilmoille. Vaikka Muuli on melkeimpä vapaalla heinällä, sen elämässä on tapahtunut muutoksia kun Elsa lopetettiin ja tilalle tuli parin viikon kuluttua uusi tarhakaveri, joka vielä alkuun ajeli Muulia hanakasti ympäri tarhaa. Kokeilen siis Antepsinilla ja Chia de Gracian "maharehuilla", josko ne toisivat avun.

Kokeilin myös korvahuppua kentällä ja se tasoitti kyllä reaktioita. Muulille onkin tilauksessa Heppahattujen mittatilauskorvahuppu, koska "yllättäen" muulin kokoisia äänieristettyjä huppuja ei ole myynnissä.

Muistiin kirjattakoot lisäksi, että Muulin rinnanympärys oli 5.4.2020 177 cm. Aiempi mittaustulos on  24.7.2017, jolloin mitta oli 171 cm. Muuli ei ole siis juurikaan lihonut/vankistunut kolmessa vuodessa.
Rakennekuva 20.4.2020

Ei kommentteja

Lähetä kommentti