keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

ARVONTA, jossa voit voittaa maastakäsittely-/ratsastustunnin Muulin kanssa, Heportteri-lehden tai Mules and More-lehden!

Muuliprojektissa ei ole juuri koskaan arvottu mitään messulippuja kummempaa, joten nyt asiaan tulee muutos. Instagramiin tuli nimittäin hetki sitten 3000 seuraajaa täyteen, Facebookissa on näillä näppäimillä menossa 1000 rikki ja blogia unohtamatta, täälläkin on kohta 200 seuraajaa Bloggerin kautta! YouTubessakin on pian 400 tilaajaa!

Raavin siis kokoon lukemiin nähden vaatimattomat arpajaispalkinnot. Osallistua voi blogissa, Instassa tai Facebookissa ja jokaisesta osallistumisesta saa arvan. Mitään arpamääriä ei tarvitse kommenteissa kertoa, otan kommentit ulos kaikista someista ja laitan ne arvontakoneeseen.

Palkintoja on kolme. Vaikka numeroin ne, niin jokainen niistä on kuitenkin itsenäinen palkinto. Voit osallistua yhden tai vaikka kaikkien palkintojen arvontaan jos palkinto kiinnostaa.

Ensimmäisenä arvon maastakäsittelytunnin tai ratsastustunnin Muulin kanssa. Ratsastukselle on tasovaatimuksena olla minua parempi ratsastaja, koska aloittelijoita en selkään uskalla päästää. Maastakäsittelytunnilla teemme perinteisiä paineesta pois-harjoituksia sekä myös positiivista vahvistamista. Kerron molempien tapojen taustat, näytän hieman ja pääset sitten itse tositoimiin. Hoidan myös dokumentoinnin (kuvat ja videot) Mukaan saa ottaa myös kaverin. Muuli asuu Tuusulassa Jokelan lähellä, joten sinun on itse hankkiuduttava paikalle, koska julkisilla se ei onnistu. Osallistuthan tämän voiton arvontaan vain, jos pystyt hankkiutumaan paikalle! Ajankohta sovitaan erikseen voittajan kanssa.

Lisäys 28.6.2019: ratsastustunnin toteutumiseen vaikuttaa valitettavasti myös ratsastajan koko. Muuli on kovin pikkuinen, joten jos ratsastaja on jalkava ja yli 170 cm, ei selässä istuminen ole kovin mielekästä. Painorajana Muulilla on ollut 65 kiloa, mutta toki se hetkellisesti voi kantaa enemmänkin jos ratsastajalla on hyvä kehonhallinta ja ratsastustaitoa. Eli jos ratsastaja tuntuu turhan isolta selkään, toteutamme palkinnon tietenkin maastakäsittelynä!

Toisena arvottavana on YHTEISTYÖN kautta saatu Heportteri-lehden numero 1/2019. Valitsin juuri tämän numeron, koska se oli mielestäni sisällöltään paras Heportteri tähän asti. Olen mesenoinut lehtiprojektia ja olen lehden tilaaja, joten kaikki numerot on luettu. Postitan lehden Suomeen.

Kolmantena arvon yhdysvaltalaisen muulilehden Mules and Moren numeron 6/2019. Lehden kannessa on oman muulini kuva ja sisällä on meistä tehty haastattelu, jossa kerron muuliharrastuksesta Suomessa. Toki lehdessä on paljon muutakin luettavaa! Lehdestä saa hyvän kuvan muuleista rapakon takana, kyse ei muuten ole mistään nappikaupasta vaan erittäin isosta harrastajakunnasta! Postitan lehden Suomeen.

Näin osallistut

Kommentoi kommenttiboksiin mistä palkinnosta/palkinnoista olet kiinnostunut. Jos olet kiinnostunut kaikista, voit kommentoida ihan vain että "kaikki". Jätä myös sähköpostiosoitteesi, josta sinut saa mahdollisen voiton kohdalla kiinni.

Samat tuotteet ovat arvottavana myös Instagramissaja Facebookissa, eli moninkertaistat voittomahdollisuutesi käymällä kommentoimassa myös muilla somekanavilla! Huom! Instagramin arvonta lähtee käyntiin tänään hieman myöhemmin, eli älä hermostu, vaikka alla olevia kuvia ei siellä vielä ole.

Huolehdin yksityisyydestänne, eli EN JULKAISE osallistumiskommentteja ollenkaan! Sähköpostisi EI siis tule blogiin näkyviin. Otan kommentit vain itselleni ylös arvontaa varten ja arvonnan jälkeen poistan Bloggerista kommentit kokonaan. En kerää sähköposteja enkä muodosta niistä minkäänlaista rekisteriä. Kaikki arvontatiedot poistan heinäkuun 2019 aikana.

Osallistumisaika

Jätä kommenttisi viimeistään ke 3.7.2019 puoleen yöhön mennessä. Sen jälkeen keräilen arvat eri somekanavilta, lyön ne arvontakoneeseen ja voittaja julkistetaan viimeistään sunnuntaina 7.7.!

Julkaisen somekanavillani voittajien ETUNIMET, mutta en sukunimiä. Olen yhteydessä voittajiin Facebookin tai Instan yksityisviestin kautta tai jos voittaja oli kommentoinut blogiin, olen yhteydessä sähköpostitse.
Ei kommentteja

Lähetä kommentti