keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Muulimenot lokakuussa 2018

Menot

Syyskuun tallivuokra 415e (sisältää tarhansiivouspalvelun)
VetCare e-vitamiini 500 ml 43,17 euroa
Eskan platinum fleecepintelit 19e (täysi heräteostos, ajatuksena käyttää kuvaussessiossa)
Easyboot epic-nastabootsit 000 2 kpl nastoineen käytettynä 108e (nämä ovat uudestaan myynnissä koska olivat aivan liian pienet)
Boa bootsit 4 kpl käytettynä kaikkine osineen 150e
Studmuffins-herkkuja 7,5e
Matolääke 22e

Tulot
0e

YHTEENSÄ -764,67e

apua.. Onneksi noi bootsit oli mun tietämyksen mukaan edullisia, eli saan niistä varmasti ainakin 50% takaisin, kun laitan vahingot kiertoon. Eihän minulla ole mitään ongelmaa nykyisten Flex Hoof Bootsienkaan kanssa, mutta erilaiset bootsimallit kiinnostaa ja nyt minulla on kolme ihan erimallista monoa testauksessa.

Muistiin merkittäkööt

Matolääke Equimax koko tuubi 23.10.2018.

4 kommenttia

 1. On kiva, että voit kirjottaa näistä raha-asioista näin avoimesti, koska monet haluaa pitää omana tietonaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin tuoda heti alussa näitä kuluja julki, kun niin moni kyselee netissä, että paljonko rahaa menee. Ja näenhän tässä itsekin kätevästi, että paljonko sitä rahaa oikein meneekään (liikaa) :D

   Poista
 2. Mua vähän itkettää, kun kattoo tätä sun budjettia ja miettii omaansa. Pelkästään 622 euroa menee tallivuokraan ja siihen päälle viime kuiset ell vierailut. Oivoi. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi mun tallivuokra on täysin ok eikä meillä ole ollut mitään poikkeavia eläinlääkärikuluja vielä kertaakaan. Pystyn onneksi säästämään niiden varalta sukanvarteen kun menot ovat suhteellisen maltilliset.

   Poista