maanantai 15. toukokuuta 2017

Videopostaus tallilta! Sisältää puhetta ja maastakäsittelyä

Askartelin-paskartelin megapitkän ja todella hyvän videon tallilta. Kuvasin itse kaikki otot jalustan kanssa koska enhän voi puhua kameralle jos joku kuulee sen.

Koska moni blogini ystävä lukee sitä työajalla eikä (varsinkaan näin pitkän) videon kuunteleminen äänien kanssa ole mahdollista, tekstitin kaikki puheeni! Tämän voi siis katsoa myös ilman ääniä, vaikka ovathan Free Music Archivesta hakemani musiikit jälleen kerran ensiluokkaisia!

Parissa kohtaa tekstityksistä on oikeasti hyötyä, sillä tuuli teki kohinaa joihinkin kohtiin ja puheen ääni vaimeni sen takia. Pahimmat kohinat leikkasin kokonaan pois, eli korvasi eivät halvaannu vaikka laittaisit volat kaakkoon.

Puheen tekstitys on muuten aika hankalaa siinä kohtaa kun on puhunut videolle todella nopeasti ja lauseet ovat auki kirjoitettuina ihan päättömiä. En siis kirjoittanut kaikkea sanasta sanaan, vaan lukijaystävällisesti. Jos siis kuuntelet äänillä, älä lue tekstejä.


Linkki videoon

Pelkkää lovee<3<3<3

15 kommenttia

 1. Hienoa että välillä tulee videotakin :) Vielä parempi olis jos nakuttaisit miehes kuvaamaan koko ajan menoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin pihalla tästä blogiskenestä että se vaan naurais koko ajan kuvatessaan. Enkä usko että sillä on näin hienoja ohjaajan taitoja kuin minulla ;)

   Poista
 2. Jotenki tosi uskomatonta miten toimiva eläin Mulbesta on tullu. Hyvä te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis nyt se toimii tässä arjessa hyvin, vuoden päästä ehkä myös selästä :D

   Poista
 3. Halusit Muulin niin nopeesti puhtaaks, että harjakin tippui! ;) Ei vaan, toi harjan putoaminen tapahtuu mullekin aina, kun harjaan hevosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ihan sama mitä eläintä mä harjaan ni AINA multa lentää harja vähintään kerran :D Pitää kai ostaa niitä missä menee lenkki oman käden yli..

   Poista
 4. onko teillä käytössä oma tila :) Tuntuu, että Muuli menee turpa sinussa kerjäten kauraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme harrasta sellaisia ;) se kulkee kyllä turpa kiinni mutta jos se hamuilee kauraa huulillaan niin annan kyllä epämiellyttävän palautteen sille.

   Poista
 5. Kiva video! Mulbestahan on tullut oikein mukava ja rento :) alusta asti teidän matkaa seuranneena voi vain hattua nostaa! Luin jostain tutkimuksesta (en millään saa tutkimuksen nimeä päähäni, anteeksi!) jossa eräs nainen tutki juurikin tätä silittely/rapsuttelu-hommaa hevosilla. Tutkimuksessa havaittiin, että ensimmäiset 2 minuuttia tuntuivat hevosesta neutraalilta tai ahdistavalta, mutta tuon 2 minuutin rajan jälkeen hevoset alkoivat erittää endormorfiinia, eli hyvänolontunnetta ja ne rentoutuivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nyt kun sanoit tuosta 2 minuutista, niin Vepsä sanoi jotain sen tyylistä että pitäisi pyrkiä rapsuttamaan just yli 2 minuuttia! En usko että olen koskaan niin pitkään yhtäjaksoisesti rapsuttanut, mutta nyt on pakko kokeilla! Jatkossa käy varmaan niin että jo lyhyempi rapsuttelu riittää?

   Joo Muuli on aika rento kaikissa perusjutuissa. Onhan se ajoittain jännittynyt pää pystyssä, mutta ainakaan minulla ei enää ole sellaista fiilistä että se lähtisi karkuun minä hetkenä hyvänsä.

   Poista
 6. Apua kun oot ihana! :D ihan jotenki uus kuva tuli videolla kun mitä oon saanu tekstien kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi fuk, toivottavasti tuli viimeistään nyt parempi kuva :D

   Poista
  2. Joo susta tuli nyt semmonen herttanen ja lempeä vaikutelma :D

   Poista
 7. Olipa kiva video ja selität asiat selkeesti. Videoista saa niin erilaisen kuvan ihmisestä kun tekstiä lukiessa mut mun mielikuva paranee susta vaa tän videon myötä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh hyvä kuulla! Olisi varmaan pitänyt puhua videolle jo aikaisemmin ettei kenellekään tule vääränlaista kuvaa, tekstistä kun on muutenkin vaikeaa luoda kenestäkään ensivaikutelmaa :)

   Poista