torstai 18. toukokuuta 2017

Muuli kauniina kuvissa + Muuliprojekti uuteen portaaliin!

Näimme pitkästä aikaa Suvililjan Susannan kanssa pari viikkoa sitten. Ensin käytiin testaamassa aasivaellusta Porvoossa ja sen jälkeen käytiin vielä Muulin tallilla. Kysyin, jos Susanna voisi ottaa siitä liikekuvia laitumella, koska niitä on itse niin kovin vaikeaa ottaa kun Muulihan ei käskemällä juokse, vaan pitää mennä lähelle, huiskia kädellä ja tarvittaessa hypähtää ilmaan, jotta se lähtee liikkumaan. Saan kyllä kuvia takaviistosta, mutta en koskaan etuviistusta.

Aurinko oli jo aika alhaalla ja kuvia joutui ottamaan vastavaloon, mutta näistä kuvista tuli tosi hienoja! Ja onneksi nyt on jo vihreämpää, tuolloin oli vielä niin kovin ruskeaa vaikka ruoho jo hieman vihersikin.

Voit kirjoittaa kommenttikentään että mikä kuva oli oma lempparisi. Mä tykkään ehkä eniten kuvasta nro 2 tai 12, vaikka vaikeahan näistä oli valita.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Muuli villiintyi aina tämän pienen mäen kohdalla.
10
11
12
13
14
15
16.
Ps. Susanna on treenannut viime aikoina koirakuvauksen saralla, eli jos kaipaat hienoja kuvia koirastasi, ota ihmeessä yhteyttä! Meillä on suunnitelmissa toteuttaa myös kissakuvaus kesän aikana!

Pss. Nyt viikonloppuna järjestetään Hevoset kaivarissa ja sunnuntaina klo 12.00 on ohjelmassa kaikille bloggaajille avon bloggaajapiknik! Se järjestetään kaivarissa piknik-alueella (älkää kysykö missä siellä, kai siellä on opasteet) ja merkkinä bloggaajille liehuu oranssi lippu. Minä olen paikalla, toivottavasti sinäkin! Ota mukaan hieman piknik-eväitä, aurinkoa ja hyvää mieltä!

Psss. Tämä oli Muuliprojekti.blogspot.com-osoitteen viimeinen blogipostaus, sillä siirryn bloggaajaksi Starboxiin! Jätän siis taakseni sekä Bloggerin että Playssonin, mutta blogi jatkuu normaalisti uudessa osoitteessa! Uudesta osoitteesta löytyvät myös kaikki vanhat postaukset (huomisesta lähtien). Blogin uusi osoite on starbox.fi/muuliprojekti

Blogin seuraaminen jatkossa:

Bloglovinin tulen siirtämään uuteen osoitteeseen, eli jos luet postauksia sen kautta, ei tämä vaadi sinulta toimenpiteitä. Mutta jos seuraat blogia Bloggerilla, on sinun vaihdettava sinne uusi osoite.

Bloggerissa sinun pitää lisätä lukulistallesi uuden blogin osoite. Eli kirjaudu bloggeriin, ota sivun alalaidasta Lukemisto, klikkaa oikeasta yläkulmasta kynän kuva, kirjoita uusi osoite (starbox.fi/muuliprojekti) ja Lisää.

Bloggeriin askartelen automaattisen siirron uuteen osoitteeseen, eli ei haittaa vaikka tulisit näillekin sivuille. Ennen pitkää myös Google löytää uuden osoitteen kun googlaa "Muuliprojekti".

Kerron vaihdokseen johtaneista syistä tarkemmin ihan lähitulevaisuudessa ja jos koet palavaa tarvetta puida asiaa ht.netissä, kannattaa sinne linkittää uusi osoite. Myös tämä postaus löytyy sieltä heti siirron tapahduttua. Piilotan täällä Bloggerissa olevat postaukset tämän viikonlopun aikana.

17 kommenttia

 1. Olisin tullut blogitapaamiseen, mutta kun huomasin että playsson kerjää tähänkin sponsoria niin jätän välistä. Mulla on mahdollisuus ja halu tehdä omat evääni. Leipäjonot ovat huonompiosaisia varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho tuollaista en huomannutkaan :O no, mä olen tulossa omien eväideni kanssa paikalle. Pitää vaan tehdä jotain sellaista jonka voi syödä tarvittaessa kokonaan itsekin jos saavun paikalle yksin :D

   Poista
  2. Olen melko varma, että kukaan ei kaipaa kultalusikka perseessä syntynyttä ylenmielistä asennevammailijaa paikalle kuitenkaan.

   Poista
  3. Ei me ruokaa sinne kerjätä. :D Ilmeisesti bloggaajia ei saa ilahduttaa mitenkään...

   Poista
  4. Näköjään ei :/ Noh, Muuliprojekti sponsoroi karkkia irtokarkkihyllystä :D

   Poista
 2. Kuvassa 10 Muulilla jotenkin paras ilme. t. MV

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Noi korvat hörössä ravikuvat on mun suosikit. En malta odottaa Pietin kurssia että pääsen kuvaamaan teitä ;)

  Mutta voiko olla totta että ht.netissä ei vieläkään ole keskustelua portaalin vaihdostasi O.O

  VastaaPoista
 4. Oi mahtavaa, koska Pietin kurssi on niin kallis, haluan sieltä mahdollisimman paljon dataa mukaan :) Ht.nettiläiset taitavat lukea blogeja vain päiväsaikaan, nythän se oli sinne ilmestynyt..

  VastaaPoista
 5. Ärsyttävä tuo uuden portaalin blogialusta tai ainakin tuo tyyli mikä sinulla on käytössä. Olisi kiva pystyä lukemaan postaukset suoraan vain skrollaamalla etusivua ilman klikkailujen metsästystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyliä en voi valitettavasti voi vaihtaa vaan kaikki Starboxin blogit ovat samanlaisia. Kun mietin vaihtoa, mietin kyllä hyvin tarkkaan että lähdenkö tähän koska ulkoasuun en voi jatkossa vaikuttaa mitenkään mutta halusin kokeilla. Pääseehän sitä aina takaisin omaan tuttuun bloggeriin jos alkaa itseä tai lukijoita ahdistaa liikaa.

   Poista
 6. Kysymys toho uutee blogipohjaa, miten sinne kommentoidaa? Oon vissii vähä stupid ku en löydä:'D ja sit musta tuo et jokane postaus klikataa eriksee auki on hyvä mut ois kiva niiku täs vanhas et kommenttie lukumäärä näkyis heti etusivul ja sitä klikkaamal pääsis suoraa lukee niit ettei tarvi rullat joka kerta koko teksii läpi mut eipä se mailmaa kaada! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on se kommenttijuttu vielä vaiheessa mutta tulossa on! Sitä varten pitää asentaa erillinen lisäosa niin hoidan sen huomenna kun on aikaa. Myös anonyymi kommentointi on sallittua!

   Poista
 7. Jotenkin rauhaton ja kolkko tuo uusi ulkoasu. :(
  Tuo otsikoiden klikkailu ei itseäni haittaa, kun seuraan blogia lukulistan kautta, jolloin pääsen aina uusimpaan postaukseen suoraan. Muuten se varmaan ärsyttäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se taas on tosi yksinkertainen mutta tietty noi mainokset saattaa tehdä siitä rauhattoman. Ulkoasuun en voi vaikuttaa kuin otsikkokuvan ja profiilikuvan verran mutta ne on nyt tehty niin sopiviksi kuin on ollut mahdollista. Mutta kyllähän tämä syö blogin sielua kun ulkoasu on toisaalta annettu. Jonkin hinnan kun joutui muutossa "maksamaan".

   Poista