tiistai 24. tammikuuta 2017

Aasinhoitopäivä tulee taas!

Järjestettiin Tukkilan kanssa aasinhoitopäivä marraskuussa. Voit lukea siitä tarkemmin tästä postauksesta. Nyt päivä järjestetään taas, tällä kertaa Tampereella Särkänniemessä sunnuntaina 30.4. Tiedän että se on vappuaatto.

Särkänniemi on tuolloin auki mutta Koiramäki (eli se mesta, missä aasit asuu ja aasinhoitopäivä järjestetään), on vielä yleisöltä kiinni. Voitte siis kaikessa rauhassa nukahtaa monoligiini Raatihuoneen luentotilassa. Päästään myös lääppimään kolmea aasia ja muulia ja eiköhän meille esitellä myös Koiramäkeä noin muuten. Satun nimittäin omaamaan lämpimät välit Koiramäen pääjehuun, joka paikkaa ehdottikin takapenkkikeskusteluissa puolitoista vuotta sitten kun olimme samalla aasimatkalla Englannissa.
Aasiyhdistys on kunnallistakin päätöksentekoa hitaampi ja itse Aasinhoitopäivä järjestyy kaksi vuotta sen jälkeen kun asiasta ensimmäistä kertaa puhuttiin. On sitä tosin harjoiteltu jo marraskuussa, joten ihan noviisina en ole liikkeellä.

Päivän sisältö on sama kuin viimeksikin. Aasitietoutta tuleville tai tuoreille aasinomistajille. Ja sellaisille, joilla on aina ollut aasi mutta jotka eivät ole eläessään mitään aaseista lukeneet. Moni aasin käyttäytymisjuttu saattaa nimittäin saada selityksen tämän päivän aikana.

Jos innostuit, käyppä lukemassa päivästä tarkemmin Aasiyhdistyksen sivuilta ja lähetä tietosi liittymislomakkeella. 

Tätä ei muuten ole hinnalla pilattu, yhdistyksen jäsenet maksavat 30 euroa ja ei-jäsenet 50 euroa. Jäsenmaksumme on 20 euroa vuodessa, joten varmaan tajusitkin heti että ohjaamme ihmisiä liittymään yhdistykseen.
Tui tui!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti