maanantai 30. tammikuuta 2017

Muulibloggaajan 5 minuuttia julkisuudessa!

Kerroin toissaviikolla kuinka minusta ja Tuikesta tuli leffastarboja. Tai siis mahdollisesti joskus tulee, nyt vasta harjoiteltiin että miltä se resting bitch face näyttää telkkarissa. Lopputulos tuli tänäaamuna telkkarista ja se oli oikein hyvä!


Naureskeltiin Tuiken kanssa jo etukäteen että miten me, joiden oletusilme näyttää lähinnä siltä että täällä haisee paska, voidaan kertoa uskottavasti aaseista. Mutta minua varmaan jo väsytti tuossa haastatteluosuuden alkaessa niin paljon etten voinut kuin esitellä hammasrivistöäni, johon edes säännöllinen ala-asteella toteutettu oikomishoito ei tepsinyt. Tuike on sentään normaali oma itsensä.

Tukkakin on viimeisen päälle, sillä tuossa kohtaa olin juuri ottanut ratsastuskypärän pois päästäni. Näin jälkikäteen ajatellen se olisi kannattanut pitää päässä.

Postauksessa on mukana ennennäkemätöntä tavaraa kulissien takaa.
Haastattelut otettiin pellolla ratsastusten jälkeen. Elvistä vähän jänskätti.

Paul ja Tomppa. On se iso aasi!

Kuva: Tuike Ikola

2 kommenttia

  1. Kiva viisminuuttinen! Ja heh hymyilytti tuo teidän oma arvio oletusilmeestä. Ei teille ehkä hymytyttöpalkintoa antaisi, mutta artikuloitte selvästi ja mun mielestä tosta sai sen vaikutelman, että olitte omia itsejänne. Sitä on paljon kivempi katsoa, kun väkisin korviin vedettyä tekopirteää showta. Toki, jos esiintyjä oikeasti on sellainen, niin se on taas asia erikseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Paul joutui sanomaan ainakin mulle muutaman kerran että "sano toi sama lyhyemmin ja puhu hitaammin", ja kun jouduin puhumaan hitaammin ja tiivistämään samalla kolme lausetta yhdeksi, katkesi ajatus jokaisen sanan välissä. Onneksi Paul puhui myös videolle, eli meidän ääntä ei niin kovin paljon kuulunut. Paljon sujuvammin kerron aaseista kyllä messuilla ja tapahtumissa kuin kameralle :)

      Poista