perjantai 18. joulukuuta 2015

EquiGroomer avuksi irtokarvaan

Näin Facebookissa muutama viikko sitten sponsoroidun mainoksen, jossa hevosesta irrotettiin värikkäällä palikalla paljon irtokarvaa. Kyseessä oli EquiGroomer. Tiesin heti että Nepal muuten tarvitsee tämän tuotteen. Puupalikka on ihan yksinkertainen, toimii samaan tapaan kuin Furminator eli irrottaa eläimestä pohjavillaa. Ergonomia on vain tässä tuotteessa parempi kuin Furminator, jossa on kahva.

Edelliseen väripostaukseen liittyen, tämä tuotehan oli se, joka ratkaisee jokaisen varustehankinnan värin tulevaisuudessa ja valitsin violetin, joka on kuvassa toinen oikealta.

alla on valmistajan mainosvideo tuotteen käytöstä.


Maksoin harjoista (pitkä ja lyhyt) 45 dollaria (=41 euroa) postikuluineen. Jouduin maksamaan lisäksi alvin koska tuotteiden arvo oli yli 22 euroa. Maksoin siis yhteensä noin 50 euroa. 
Huomasin juuri että näitä saa ihan Suomestakin, osoitteesta http://www.equigroomer-nordic.com/ . Hinta lyhyelle ja pitkälle harjalle tulee yhteensä 60 euroa postikuluineen.

Tämän maahantuojan pääbisnes on koirien trimmauspalveluissa ja hänen Facebooksivullaan olikin runsaasti kiitosta tuotteesta nimenomaan koiranomistajilta. eli pienempi palikka on varmasti hyvä kun koiraa on tarvetta harventaa.

Kun avasin tuotteen paketista niin olin vähän että "tässäkö tää on", tuote on käsin tehty jenkeissä. Maalattuun puupalikkaan on sahattu viilto johon terä on upotettu. Ei mitään haitekkiä, vaan täyttä käsityötä. Harja haisikin edelleen ihan maalilta!

Tässä suuri ja pieni palikka. Isompi on 21 cm ja pienempi 13 cm.Siellä se sahan terä (?) on.

Raportuin EquiGroomerin tehosta sitten kun se pääsee tositoimiin. Ehdin jo testata kissaan pienempää palikkaa, kyllähän se irrotti mutta kissa on niin pienikokoinen että se kannattaa kyniä jatkossakin Furminatorilla.

Alla on oma videoni ko tuotteen käytöstä.Ps. tämä ei ollut maksettu mainos
Pss. minulla ei ole mitään sitä vastaan että postilaatikkooni tupsahtaisi muulivarusteita blogiyhteistyön merkeissä ;)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti