perjantai 5. heinäkuuta 2019

Ja Muuliprojektin suuren arvonnan voittajat ovat... Noora, Ninja ja Nina!

Huimien seuraajamäärien kunniaksi laitoin kesäkuun lopussa arvonnan rullaamaan. Kaivelin siihen kaapeistani kolme palkintoa, maastakäsittely-/ tai ratsastustunnin Muulin kanssa, yhteistyössä saamani Heportteri-lehden ja Mules and More-lehden Yhdysvalloista.

Arvontaan osallistuminen poikkesi hieman valtavirrasta, osallistuakseen riitti, että kommentoi joko blogissa, Instagramissa tai Facebookissa. Lisäarpoja ei ollut jaossa vaikka olisikin tagannut kaverinsa ja jakanut julkaisun omalla somekanavallaan.

Kokosin kommentit blogista (näitä en julkaissut ollenkaan ihmisten sähköpostiosoitteiden varjelemiseksi), Facebookista ja Instagramista Exceliin ja "arpoja" kisaan tuli peräti 255 kappaletta!

Maastakäsittelyhetki tai ratsastustunti kiinnosti eniten, palkintoa haviteltiin peräti 128 kertaa. Heportterista oltiin kiinnostuttu 68 kertaa ja Mules and More-lehdestä 59 kertaa. Moni osallistuja oli tietenkin kiinnostunut kahdesta tai kaikista kolmesta palkinnosta ja saattoi osallistua kahden tai kolmen eri somekanavan kautta. Se olikin täysin sallittua ja jopa suositeltua!

Koottuani osallistujat Exceliin, sai jokainen osallistuja siitä luonnollisesti oman rivin. Käytin rivinumeroita hyödykseni ja syötin osallistujamäärän randon number generatoriin, siis ihan siihen, jonka google tarjoaa, kun näillä hakusanoilla tekee haun.

Maastakäsittely- tai ratsastustustunnin voitti Instagramissa äänensä jättänyt @rynonoo eli Noora, onnea!

Heportteri lähtee Ninjalle @ninja.rimpila, joka myöskin jätti kommenttinsa Instagramin kautta. Onneksi olkoon!

Mules and More-lehden voitti Nina S. , joka jätti voitokkaan kommenttinsa Facebookissa. Antoisia lukuhetkiä jenkkimuulien parissa!

Olen jo ollut kaikkiin voittajiin yhteydessä Instagramin tai Facebookin kautta ja he ovat tietoisia voitostaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti