sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Muulimenot syyskuussa 2018 + kolme ensimmäistä kvartaalia

Menot

Syyskuun tallivuokra 415e (sisältää tarhansiivouspalvelun)
Trailerin vuokraus Muulin kuljettamiseen Tukkilaan 30e
Uusi riimu ja naru 42e
Käytettynä ostettu 50g sadeloimi posteineen 40e

Tulot
0e

YHTEENSÄ -527e

Lisäksi muistiin merkitään:

Muuli rokotettu herpestä vastaan 27.9.2018

Loimi vaatii hieman kavennuksia eteen niin etusoljet nousevat oikealle paikalleen.

Riimu on Waldhausen ja naru on Weaverin ikuinen!

Muulimenot kolmelta ensimmäiseltä kvartaalilta


Laskin yhteen muulimenoja vuoden ensimmäisen 9 kuukauden osalta. Tietää sitten jo vähän varautua siihen, paljonko tämä vuosi tulee menemään yli. Koska yli se menee.

Varustehankintoja on tulossa yksi tosi iso pommi, josta lisätietoa myöhemmin. Arvio on noin 800 euroa. Jep. Vain parasta Muulille.

Herpesrokotuksen lasku on tulossa, lisäksi Muuli pitää joulun alla rokottaa. Raspaus on vajaan kuukauden päästä. Ruoka riittää ehkä loppuvuodeksi, tai jos ei, niin laitetaan riittämään.

Ratsastustunnit on suunnittelussa, mutta minulla on sellainen pinkka Smartumeita, että yritän selvitä niiden avulla vuodenvaihteeseen asti.


Tuoreet rakennekuvat


Rakentelin Muulin rakennekuvista pienen kollaasin. Kaikki kuvat on otettu syys-lokakuussa. Ja alemmat kuvat ovat ihan tuoreita tästä kuusta.

Itse en kollaasin kuvien välillä näe muuta eroa kuin että häntä on kasvanut. Sain kuitenkin Facebookkiin kommenttia että takapää on pyöristynyt ja lavan seudulle on tullut lisää lihasta. Vertailu on tietenkin hankalaa, kun eläintä ei saa rakennekuviin koskaan ihan samalla tavalla ja ensimmäisessä kuvassa pääkin on epäedustavan alhaalla. Keskimmäinen kuva taas on ihan hieman etuviistosta otettu.
Kuvan saa klikattua isommaksi

Muuli rakennekuvissa syyskuussa 2018. Kuvat otti Reetta Ollila.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti