maanantai 18. syyskuuta 2017

Nyt niitä oikeita studiokuvia Muulista!

Yritettiin siskoni kanssa ottaa Muulista "studiokuvia" pimeällä tallin ovella, mutta aurinko paistoi siihen ihan liian kirkkaasti, jotta kuvista olisi tullut uskottavia.

Ajatus studiokuvista unohtui melkein kokonaan, mutta vain melkein. Aaveen.netin Minttu kertoi kuvaavansa hevosia/muuleja/aaseja bensakuvien hinnalla, joten otin tietenkin yhteyttä. Olin nähnyt hänen kuviaan paljon, ja vaikka hovikuvaajamme Suvililjan Susannakin olisi voinut ottaa nämäkin, on vaihtelu todella virkistävää.

Päivä sovittiin ja pari viikkoa sitten Minttu kurvasi tallin pihaan. Olin ajatellut mielessäni jotain teemakuvauksia, mutta kun totesin ettei minulla ole mihinkään lajiin yhtenäisiä varusteita edes Muulille, luovuin ajatuksesta ja otimme vain studiokuvat ja puolitoistavuotisposeerauskuvat.

Kuvat onnistuivat todella hienosti ja yllätyin miten nopeasti nämä oli napattu ja pystyimme keskittymään paskanjauhantaan. Eniten jäi harmittamaan se, ettei Muulin timanttiotsapanta ollut tarpeeksi pitkä ja näyttää hikipannalta ja etten saanut aikaiseksi hankkia sitä himoitsemaani kiiltonahkaista turpista. Epätoivoissani olin sellaista jo satulahuoneesta lainaamassa, mutta koska en saanut mahdollista omistajaa kiinni, en syyllistynyt luvattomaan lainaukseen.Kaikki kuvat otti siis Minttu Koponen / Aaveen.net, kiitos!

Ja kyllä, liina on napattu kuvista pois. Myös muuta pientä asiaankuuluvaa ehostusta Minttu teki kuville.


Eräässä Facebookryhmässä oli muuten jokin aika sitten mielenkiintoista keskustelua siitä, miksi hieno hevoskuva oli pilattu suitsimalla hevonen. Ehkä näin onkin, mutta kyllä se on niinkin että suitset komistaa hevosen kuin hevosen. Vähän kuin puku tekee miehen.

En nyt kysy, mikä kuva oli lemppari, koska kuvat ovat samantyylisiä, mutta klikkaa tähteä jos katsoit Paratiisihotelli Suomen kaksi ensimmäistä jaksoa. Oli kyllä sen tason realityä, että suu loksahti auki useammankin kerran.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti