tiistai 12. huhtikuuta 2022

Muuliprojektista Somegaalassa paras julkaisu ja yleisön suosikki!

Huh mikä messuviikonloppu on takana! Olin paikalla vaikuttajan roolissa molempina päivinä, joten messut tulivat todellakin kierrettyä. Kirjoitan varsinaisen messupostauksen vielä erikseen.

Messuilta jäi mieleen kaikki kivat tutut joita siellä näkyi (ja iso osa jäi näkemättäkin koska ihmisiä oli niin valtavasti). Ostoksia tein hyvin maltillisesti, tosin aivan loppumetreillä sunnuntaina lähti ns lapasesta. Kerron kalleimmasta messuostoksestani sitten kun se saapuu, oli nimittäin tilaustavaraa.

Odotetuin ohjelmanumero lienee lauantain Somegaala! Aikaisempina vuosina olen saanut vinkin jos olen ollut palkittavana. Kerran sain tuomariston erikoispalkinnon, Muuliprojektihan ei ole koskaan pärjännyt äänestyksissä ja sijoitus on ollut viimeinen tai toisiksi viimeinen. On tietenkin ollut aina kunnia olla ylipäätään mukana, enkä väheksy sitä ollenkaan. Mutta häntäpään pitäminen alusta asi syö kyllä bloggaajaa.

Messuilla oli ihanaa törmätä muihinkin somettajiin, osaan ekaa kertaa livenä ja osan kanssa ollaan nähty aiemminkin mm näissä kinkereissä. Ja varmaan näin ihmisiä vielä enemmänkin, mutta mulla on huono kasvomuisti siinä mielessä, että jos olen nähnyt jonkun vain kuvissa, niin en välttämättä tunnista tätä livenä. Samoin tallikuvissa saatetaan näyttää enemmän ja vähemmän spurgulta ja messuille ollaan laittauduttu ja liikutaan ns ihmisvaatteissa, niin se muuttaa ihmistä paljon.

Itsekin olin useamman vuoden tauon jälkeen ihmisen näköinen perjantaina työpaikkani vuosijuhlissa.

Somegaalan ehdokkaiden äänimäärät julkaistiin näkyville joitakin päiviä ennen äänestyksen loppumista ja Muuliprojekti oli kakkosena Kavioliiton pitäessä kärkisijaa, ihan odotetustikin. No tuossa kohtaa kerroin äänestyksestä somessa, mutta kuten tapaani kuuluu, kehotin äänestämään parasta, en omaa blogiani, koska onhan Katja tässä mielessä alan rautainen ammattilainen jolla on todellakin sana hallussa.

Yllätyin siis suuresti kun parhaaksi julkaisuksi (eli tällaiseksi ns tekstimuotoiseksi blogiksi) julistettiin Muuliprojekti!

Virallinen voittoselfie! Instassa kuvassa aivan vas yläkulmassa oleva henkilö tunnistikin jo heti itsensä, pieni maailma :D
Voit muuten katsoa koko vuoden 2022 somegaalan täältä! Mukana on myös erikoisohjelmaa, kuten paneelikeskustelu!

Muuliprojektille annettiin 2741 ääntä ja se oli suurin äänimäärä koko kilpailussa kenelläkään muulla ehdokkaalla, joten minut pyydettiin lavalle vielä toistamiseen vastaanottamaan yleisön suosikki-palkinto! Tuossa kohtaa olin todella mykistynyt, koska en kuunnellut muiden saamia äänimääriä ollenkaan.

KIITOS! Teistä moni on lukenut blogia alusta asti tai lukaissut sen jossain vaiheessa kokonaan. Seuraatte Muuliprojektia ehkä myös muilla somekanavilla, Instassa, Tiktokissa ja Facebookissa ja olette ehkä katsoneet pidempiä videoita YouTubessa. Silti näille tekstiblogeille on edelleen paikkansa netin syövereissä, koska vain täällä on mahdollista kirjoittaa pitkiä tekstejä ja upotella niihin kuvia, videoita ja linkkejä.

Ihanaa että näinkin monen vuoden jälkeen Muuliprojektilla on edelleen uskollisia ja pitkäaikaisia lukijoita, vaikka postaustahti onkin hiljentynyt huippuvuosista eli 2016-2017, kun Muuli oli vielä freesi ja kehitystä tapahtui koko ajan.

Kaikki Somegaalan tulokset näet täältä.

Gaalan jälkeen jokainen meistä voittajista napattiin vielä hetkeksi kameran eteen antamaan nopeat loppukommentit. Niissä onnistuin mielestäni paljon paremmin kuin lavalla, koska en todellakaan ollut varautunut palkintosijaan ollessani niin kovassa seurassa.

Muuliprojektin palkintopusseista tuli ihanat palkinnot! Olen yrittänyt voittaa Maalibaletin arvonnoissa tyyliin aina ja nyt sain siihen lahjakortin! Lisäksi voitin säkin maissipellettiä, mutta sitä en kantanut sisälle kuvattavaksi.
Omat perusteluni voitolle olivat pitkäjänteinen useiden vuosien työ ja laajentaminen muillekin somekanaville. Olin aidosti yllättynyt miten blogi, joka ei sisällä ratsastuksen yleisimpiä lajeja, eli koulu- ja esteratsastusta ja jossa ei ole edes hevosta, voi pärjätä somegaalassa Toisaalta harrastaminen on ihan samaa kuin se olisi hevosen kanssa, mutta kiinnostaisiko tämä blogi ketään jos tähtenä olisi joku peruspuokki tummanruunikkona?

Tiktokmenestykseni (15k seuraajaa eli lastenkengissä mutta silti) myötä minut taidettiin myös tunnistaa erityisesti keppariharrastajien joukosta. Minua pyydettiin muutamaan kuvaan ja moni sanoi että tykkää mun videoista tiktokissa. Jos näin että minua katsottiin vähän silleen turhan pitkään, hymyilin takaisin.

Mietin jopa jotain muuliexperiencepäivää omalla tallillani muutamalle aktiiviseuraajalle, mutta sitten heti seuraavaksi mietin vastuukysymyksiä. Toisaalta jonkin agilitykisan voisin järjestää Muulin kanssa ihan hyvin ja siinä riskit kuolla ovat suht matalat mutta eivät tietenkään mahdottomat.

Tein somegaalan voitosta lyhyen videon Tiktokkia ja Instaa varten ja upotan sen myös tähän alle.

1 kommentti