sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Muuli tulossa!

Edellisessä postauksessani kertomat muulit olivatkin ihan muuta kuin mitä ilmoitus antoi ymmärtää, samoin ilmeisesti moni muukin, joten välittäjä sanoi että he voisivat etsiä kasvattajalta nuorempaa muulia joka voi jäädä hetkeksi ratsutukseen/koulutukseen Espanjaan. Kuulosti hyvältä joten tuumasta toimeen!

Viime viikolla sain kuvia kahdesta eri tammasta, jotka ovat samalta kasvattajalta. Lisäksi tuli videoita. Molemmat näyttivät hienoilta, mutta toinen vielä hienommalta (mainittakoon että sen kakkosvaihtoehdon väri miellyti enemmän mutta tällä kertaa järki voitti) ja se on nyt varattu minulle.

Se jää nyt kahdeksi kuukaudeksi vielä Espanjaan eli saapunee Suomeen tammikuussa. Tässä on hyvää aikaa järjestellä tallipaikka ja tämä helpottaa mua (ja tallinpitäjää/muita käsittelijöitä) siinä mielessä että muulia on käsitelty päivittäin ja se toimii talutuksessa.

Hauska yhteensattuma liittyy tähän, vietimme Elmamessuporukan kanssa pikkujouluja nepalilaisessa ravintolassa samana viikonloppuna kun tein ostopäätöksen!

Saanko siis esitellä, 2,5v muulitamma, Nepal. Tämä on syntynyt ranskalaisille vanhemmille (en vielä saanut tarkempaa tietoa niiden roduista/suvuista) Espanjassa muulikasvattajalle. Kulkee riimunnarussa ja voi taluttaa, mutta ei osaa vielä muuta, eikä näin nuoren tietenkään tarvitsekaan. Liikkuu videon perusteella kauniisti ja mielellään eivätkä liikkeet häviä yhtään puoliverisille ;)

Toivottavasti vain osaan itse olla tarpeeksi hyvä kouluttaja tai kuski, mutta onneksi tutuissa on myös minua paljon taitavampia ratsastajia joilta voin pyytää apua.

Toinen hyvin samanlainen tamma on vielä kotia vailla, olisi aika mahtavaa saada sekin Suomeen. Muulin hinta+ kuljetus on alle 5000e. Lisätietoa saat myyjältä: Sunhorse.fi tai Facebookissa (etsi Ratsastusmatkat Sunhorse). He lupasivat myös etsiä jatkossakin vastaavanlaisia muuleja.
Kaikki kuvat on ottanut Sunhorsen talliporukka!

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Vähän heikonlaisesti :D Viikko sitten se oli kuljetettu pienemmälle tallille koulutukseen. Oli mennyt sujuvasti autoon ja matka meni hyvin. Uusia kuvia ja videoita luvattiin, niitä odotellessa..

      Poista