tiistai 6. joulukuuta 2022

Upea kuvakavalkadi elokuiselta illalta

Meillä oli elokuussa superkiva kuvaussessio Mantan kanssa. Manta löytyy Instasta ihanan akhal-teke varsansa Hiisin tilin takaa @aavikkovarsa. Tehtiin Muulin kanssa maastoreissu ja loppupäässä vaihdettiin vielä kuskiakin koska kävellen mukana ollut kuvaaja kävi mua vähän sääliksi. Muuli käyttäytyi onneksi tosi hyvin ja tämäkin oli osa sen treeniä kohti sitä, että Muuli tienaa tulevaisuudessa ainakin osan tallivuokrastaan. Kerron siitä eri postauksessa.

Maastolenkin pituus oli n 7 kilometriä ja sen aikana oli tarkoitus ottaa upeita auringonlaskun kuvia. Auringonlaskua odotellessamme käväistiin "satumetsässä", joka on siis tuollainen ihana sammalpohjainen pieni metsäalue. Polut eivät vie mihinkään mutta tuo metsäläntti on niin kaunis, että siellä on mukavaa käydä pyörähtämässä.

Ja kun metsästä selvittiin sille peltotielle, johon aurinko laskee kauniisti, oltiinkin sen verran myöhässä että kiirehän siinä tuli. Manta taltioi silti kuviin aivan upeasti tuota tunnelmaa ja silhuettikuva on aivan erityisesti mieleeni!

Kuvauksiin muistin ottaa jopa lasson mukaan, mutta järkevänä jätin käsiini vahingossa siniset viiltosuojahanskat.. olisin voinut mennä ennemmin vaikka ilman koska ovathan nuo nyt aika järkyttävät, mutta bosalin hevosenhoujista punottu mecate pistelee käsiä aikamoisesti ilman hanskoja.

Mutta onhan nää kuvat aivan  upeita! Ja näissä on JUST se fiilis mikä oli tuolloin kuvaushetkelläkin, eli lempeä kesän viimeinen helleilta.

 
2 kommenttia