torstai 18. elokuuta 2022

Aasikuvia pitkästä aikaa!

1
Olen kuvaillut järkkärilläni häpeällisen vähän. Ostin jopa uuden kameran jokin aika sitten, mutta kun ei lähde niin ei lähde.

Nyt otin ihan asiakseni kantaa kameraa mukana kun kävin vuolemassa aaseja Lopella SatuAasin tallilla. Aasit olivatkin näppärästi yläniiityllä saapuessani ja sieltä sai ihania kuvia tallin 13 aasista, tosin kuvia käsitellessäni huomasin että vain puolet osuivat kuviin. Satu maahantuo aaseja ja myy niitä ja nyt tallissa olikin siis poikkeuksellisen paljon aaseja! Parilla oli tosin jo uusi koti olemassa. Talli järjestää myös muuta aasitoimintaa kuten metsäkävelyiä ja puuhatuokioita, joten jos aasimainen toiminta kiinnostaa niin laitappa talli korvan taakse.

Sadun maahantuomat aasit ovat ihania! Hyvin sosiaalisia ja reippaita, tulivat heti tutustumaan ja siksi kuvista suurin osa onkin pääkuvia. Ei niistä vaan päässyt kauemmas! Pari ehdotonta omaa lempparia kuvista löytyi, jos vielä luet tätä blogia niin kommentoi omat lempparisi kommenttikenttään, katsotaan pidämmekö samoista kuvista.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17


10 kommenttia

 1. 2 tai 3 tai varsat tai. Tollanen punaruskea jauhoturpa on kyllä nätti.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia. Omia suosikkejani ovat ainakin kuva 2, jossa olevalla aasilla on hyvin kaunis väritys ja kuva 4. Aasivarsa kuvassa 15 on myös hyvin hellyyttävä isoine korvineen :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, kaikki 💕 viimeiset 4 mun mielestä parhaita : ) T. Hanna

  VastaaPoista
 4. 4 ja 14, suloisia aaseja :)

  VastaaPoista
 5. Mannekiinit 3 ja 11 ..mahtaako olla sama etutukkakaveri. Kauniita aaseja ja hienot merkit näkyy useilla. Mistähän kaikkialta tulevat, Ruotsin kautta vai suoraan jostain pidemmältä? Kiitos vinkistä. Metsäkävely aasiseurassa voisi olla kokemisen arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mannekiini molemmissa Kuvissa on sama aasi, Trudy. Ainut aasini, jolla on otsatukka. Aasit tulevat tallillemme pääosin Hollannista. Tervetuloa joskus kävelylle aasiemme kanssa. T. Satu ja SatuAasit 😊

   Poista
 6. Kakkoskuvan kaveri on mainion värinen! Onnistunut kuva muutenkin. Kuva 14 on ehdoton ykkönen ja 15 myös, miten syötävän suloinen pikkuinen!!

  VastaaPoista