torstai 5. syyskuuta 2019

Westerntyylisiä mekkokuvia loppukesän ilta-auringossa

Tehtiin Ponipäiväkirja-blogia kirjoittavan Reetan kanssa kuvausvaihtarit elokuussa, kun kävin kuvaamassa Malinin valjakkoajoa ja Reetta taas minun koulutuntiani ja hieman edustuskuvia. Koulutunnista kerroin toisessa postauksessa ajan kanssa (sisältää paljon kuvia ja videoita), mutta mekkokuvat tulevat tässä. Julkaisinkin näistä jo muutaman tuoreeltaan Facebookissa ja Instassa ja nyt näette ne kaikki.

Vaihdoin siis ratsastustunnin jälkeen mekon päälle ja suuntasimme ihan vain tallin taakse peltotielle ottamaan kuvat. Instaan julkaisin nämä filtteriläl Aden, joka tuo niihin kevyen seepiamaisuuden. Mutta tässä nämä ovat vain hieman säädeltyinä.

Mietin pitkään, julkaisenko kuvia, joissa istun Muulin selässä ilman kypärää. Päätin kuitenkin julkaista, koska kuvat ovat tosi kivoja. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olen sen selässä ilman kypärää ja Muuli tuntui myös siltä, että sinne uskalsi minuutiksi kiivetä. Se ei itseasassa ottanut askeltakaan, kun olin selässä. Vasta kun halusin hieman siirtää sitä, se toki kuunteli minua ja siirsi takapäätään.

Tiedostin kyllä riskit noustessani selkään ilman turvavarusteita ja kuulostelin Muulin fiiliksiä ennen selkäännousua. Jatkossakin ratsastan aina kypärä päässä ja turvaliivi päällä ja toivon, että jokainen siellä ruudun toisellakin puolella ottaa riskit huomioon tällaisten kuvien suhteen. Tiedän, että somettajat saavat näistä paljon negatiivista palautetta ja olen oikeastaan siihen valmistautunutkin. Olen kuitenkin (semi)aikuinen ihminen, joka tiedostaa riskit ja tuntee oman eläimensä.

No sen pidemmittä puheitta, kuvia olkaa hyvät!
Tässä huiskaisen avo-ohjilla Muulia persauksiin, kun se oli eri mieltä liikkumisesta.

9 kommenttia

 1. Niin hienot kuvat Muulista ja mekkonaisesta Kaisasta 🤩👌👍

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä on kiva kiikkustuolissa vanhana katsella ja muistella 😊

   Poista
 3. Hienoja kuvia ja olen näin lukijana onnellinen puolestasi että Muulista sukeutui noin toimiva ratsu!
  Sinnikkyys palkittiin tässä tapauksessa ja kuten miesystäväni sanoo ;vaikeuden takana on menestys",niin sekin pitänee paikkansa ;)
  Hyvää jatkoa samaan malliin teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Se on blogihommissa paras palaute kun on onnistunut kirjoittamaan niin hyvin, että lukijalle on välittynyt oikea kuva muiliprojektista 😊 tuossa juuri yhden heppatutun kanssa juttelin, että tänä kesänä Muuli on ollut todella mukava harrastuskaveri ja toivon toki että nyt suunta on vain ylöspäin. Joka kerta selkäännoususta lähtien mietin että wow, tässä mä vaan ratsastelen kaikkien ongelmien jälkeen 😊

   Poista
 4. Tosi hienoja kuvia! Eikä näissä kypärättömyys häiritse, näytätte tosi rennoilta yhdessä.

  Täytyy kompata edellä kirjoittaneita, on ihan mahtavaa miten hyvä ratsu Muulista on kaikkien vaikeuksien jälkeen kehkeytynyt. Sitkeys on palkittu!

  VastaaPoista
 5. Aivan älyttömän kivoja ja tunnelmallisia kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Kivan syksynen tunnelma (:

  VastaaPoista