sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Myydään Wintec Lite 16'' yleissatula ja ratsastussaappaat kokoa 35 (kapeaan pohkeeseen)

Myyn Muulin Wintec-satulan, koska se valuu eteen ja viimeisen vuoden se on vain pölyttynyt lämpimässä satulahuoneessa. Satulaan on neljä täytepalaa, eteen ja keskelle. Mukana kaksi kaarta, musta ja sininen. Satulaa on käytetty satunnaisesti. Ostin sen vajaat kaksi vuotta sitten, käytettynä. Huhut kertovat, että satula olisi ostettu uutena tästä kahta vuotta aiemmin. Ennen Muulia se oli käytössä entisellä vuokrahevosellani, mutta ei ollut silläkään ainut satula.

Satulan taakse saa vaihdettua kuvaa. Tällä hetkellä siinä on Norjan lippu. Älä kysy.

Satulan hinta blogin lukijoille 300 euroa sisältäen postit (muualle laitoin hinnaksi 350e + pk). Mitään osamaksupelleilyä en katso, rahat tilille ja penkki postiin. Tai saa sen tulla hakemaan myös koko summaa vastaan sovitukseen. Satulan saa hakea Järvenpäästä tai Malmilta.

Laita viestiä kommenttiboksiin (en julkaise sitä) tai sähköpostiin (rosamiii@gmail.com)

Näyttääpä kuluneelta, on kuitenkin "vain" pölyssä/savessa. Tämänhän pesee vaikka painepesurilla ja satula vain tykkää.

Myydään myös HKM:n ratsastussaappaat, jotka olivat minulle pohkeesta liian pienet. Toisen saan hyvänä päivänä paljaaseen jalkaan, toista en unissanikaan. Suutari yritti venyttää näitä, eivät venyneet. Saappaassa on jousto takana, mutta se on niin jäykkä, ettei ainakaan minulla auttanut yhtään.

Orkkishinta näille oli muistaakseni 175 euroa, itse ostin alesta 95 eurolla, myyn 50 eurolla ja sisältää postit. Sovittamaan saa tulla Järvenpäähän.

Varren korkeus 43,5 ja paksuus 34 cm.

Terveisin persaukinen.

2 kommenttia